The Voice: Η ροκ εκδοχή του τραγουδιού της Μαρινέλλας και η παίκτρια που έβγαλε τις γόβες
Νέα

The Voice: Η ροκ εκδοχή του τραγουδιού της Μαρινέλλας και η παίκτρια που έβγαλε τις γόβες

The Voice: Η ροκ εκδοχή του τραγουδιού της Μαρινέλλας και η παίκτρια που έβγαλε τις γόβες

Επεισόδιο- μουσική πανδαισία ήταν το 9ο Blind Audition του φετινού VOICE. Η πιο δημοφιλής φάση του μουσικού show είναι αυτή που προβάλλεται τώρα, με την αγωνία να δούμε ποιος κριτής θα πατήσει το κόκκινο κουμπί. Από το 9ο επεισόδιο ξεχωρίσαμε 3 ερμηνευτές. Άλλους για την προσωπικότητά τους, άλλους για την ιδιαιτερότητα του ήχου τους κι άλλους για την επιμονή τους.

Η διαγωνιζόμενη που έβγαλε τις γόβες

Αδιαμφισβήτητα, η Ειρήνη Καλαμαράκη, που τραγούδησε το «Δημητρούλα μου», ήταν το άτομο που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα. Ο λόγος; Μόλις τελείωσε το τραγούδι έβγαλε τα παπούτσια της. Στην αρχή, όλοι νόμιζαν ότι θα τα πετάξει στον Πάνο Μουζουράκη, γιατί ήταν ο μόνος που δε γύρισε. Δικαιολογήθηκε βέβαια, λέγοντας πως δε μπορεί να διαχειριστεί σωστά τους καλούς λαϊκούς τραγουδιστές σαν την Ειρήνη. Εκείνη έκανε πλάκα με όλους και τελικά, ως γνήσια «Ρουβίτσα», πήγε στην ομάδα του Σάκη.

Η ροκ εκδοχή του «Για σένα μπορώ»

Ο Πάνος Καλογήρου είναι ένα ακόμη άτομο που δεν πέρασε απαρατήρητο. Με πυκνή λευκή γενειάδα, τραγούδησε το «Για Σένα Μπορώ». Το τραγούδι αυτό, που έχουμε όλοι συνδέσει στο μυαλό μας με τη φωνή της Μαρινέλλας, ακούστηκε στο επεισόδιο της Τρίτης σε μια πιο rock εκδοχή. Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς ενθουσιάστηκαν και πάτησαν το κόκκινο κουμπί. Ο διαγωνιζόμενος, έδειξε αμέσως προτίμηση στον συνονόματό του και τελικά πήγε στους #teampanistes.

Δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι

Ο Νάσος Κατσίνας, που είχε συμμετάσχει και στα περσινά blind auditions χωρίς επιτυχία, κατάφερε φέτος να κάνει Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν. Τραγούδησε, μάλιστα, ένα κομμάτι που πρώτος είχε πει ο Πάνος Μουζουράκης το 2011, φορώντας ένα φλοράλ πουκάμισο. Το τελευταίο δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Κωστή Μαραβέγια, που του είπε «το πουκάμισο για μένα, το τραγούδι για το Μουζουράκη». Ο παίκτης δούλεψε πολύ τη χρονιά που πέρασε και εκμεταλλευόμενος τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στο show, επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.