Βίκυ Καγιά: “Δεν μου αρέσει καθόλου το My Style Rocks”
Reality TV

Βίκυ Καγιά: “Δεν μου αρέσει καθόλου το My Style Rocks”

Βίκυ Καγιά: “Δεν μου αρέσει καθόλου το My Style Rocks”

H Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στη ρουμπρίκα “Της γιαγιάς σου η ενότητα” στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να την περνάει από “κόσκινο” ως γιαγιά Τρισεύγενη.

Μεταξύ άλλων, η 40χρονη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό και για την τηλεόραση. “Δε θα ξανάκανα πρωινό ούτε για 50.000 ευρώ το μήνα“, είπε κατηγορηματικά.

“Δεν σκανάρω τι φοράει η οικογένειά μου!”

Η… γιαγιά Τρισεύγενη, όπως ήταν φυσικό, ρώτησε μια ιέρεια της μόδας αν ελέγχει τι φοράει η οικογένειά της, όταν βγαίνει έξω.  Η απάντηση της Βίκυς ήταν ιδιαίτερα χιουμοριστική ,αλλά και με νόημα :”Δεν σκανάρω την οικογένειά μου σε κάθε τους έξοδο για να δω πώς ντύνονται. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι με αυτό που είναι“.

Στην ερώτηση αν έχει πάρει ποτέ το σύζυγό της τηλέφωνο για να της φέρει γλυκό (σ.σ. ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Fresh) η απάντηση ήταν: “Εννοείται! Και ειδική παραγγελία μάλιστα“.

Όταν η κουβέντα ήρθε στο GNTM, η Βίκυ αποκάλυψε ότι θα πήγαινε ένα Σαββατοκύριακο εκδρομή με τον Άγγελο Μπράτη από όλους τους κριτές της εκπομπής, διότι θα χόρευαν στα μπαρ, όπως είπε!

Τα σχόλια για το My Style Rocks που άναψαν φωτιές

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε φυσικά τη Βίκυ Καγιά για την έτερη εκπομπή μόδας που παίζεται αυτόν τον καιρό, το My Style Rocks.

Δεν το βλέπω. Δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει καθόλου!“, δήλωσε με έμφαση και κατηγορηματικά η Βίκυ. “Δεν μου αρέσει καθόλου η προσέγγιση, δεν μ’ αρέσει“.

Και φυσικά πυροδότησε τα σχόλια του πάνελ αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από Το Πρωινό: