Survivor: Ελληνική νίκη με υπογραφή «πρίγκιπα William» και Κατερίνας Δαλάκα
Reality TV

Survivor: Ελληνική νίκη με υπογραφή «πρίγκιπα William» και Κατερίνας Δαλάκα

Survivor: Ελληνική νίκη με υπογραφή «πρίγκιπα William» και Κατερίνας Δαλάκα

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor, αν και άρχισε 10 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, έκρυβε ελληνική νίκη στον αγώνα επάθλου και εντάσεις στην τουρκική παραλία.

Ο Ατακάν εκνευρίστηκε με την Ετζέμ

Η ψήφος της Ετζέμ στον Ατακάν, τον εξαγρίωσε και ο ίδιος τη ρώτησε γιατί το έκανε. Εκείνη απάντησε ότι δέχθηκε απειλές, κάτι που εκνεύρισε τον Τούρκο που είπε: «Περιμένω να είμαστε συνυποψήφιοι στο επόμενο συμβούλιο». Στον καβγά παρενέβη και ο Κάαν.

Ένταση ανάμεσα στον Τόνι και τον Μπορά

Οι δύο ομάδες μας χάρισαν έναν συγκλονιστικό αγώνα, με τη νικήτρια να απολαμβάνει σαντουιτσάκια. Οι παίκτες έπρεπε στον στόχο να ρίξουν έξι τοτέμ από τη βάση τους. O Τόνι και ο Μπορά πιάστηκαν στα χέρια, με τον πρώτο να λέει εκνευρισμένος: «Είσαι ασεβής! Δείξε σεβασμό!» επειδή ο Τούρκος φώναζε κοντά στη Δήμητρα την ώρα που έπαιζε. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί και του Σάκη Τανιμανίδη.

Εν τέλει, οι Έλληνες επικράτησαν με 10-8 χάρη σε δύο νίκες του Βασίλη Βασιλικού, που έχει το παρατσούκλι «πρίγκιπας William», αλλά και τρεις της Κατερίνας Δαλάκα.

Survivor - Αγώνισμα επάθλου (25/02/2019)

Survivor – Αγώνισμα επάθλου (25/02/2019)

Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία

Οι Έλληνες παίκτες έλαβαν μέρος και σε έναν ατομικό αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να ισορροπήσουν και να αντέξουν όσο πιο πολύ γινόταν σε μια ξύλινη κατασκευή με βάσεις στήριξης. Στους άνδρες επικράτησε ο Σπύρος. Η προσπάθεια των γυναικών θα προβληθεί στο αυριανό επεισόδιο.