Survivor: Τα κλάματα, τα €100 του «πρίγκιπα William», οι κόντρες και η αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Τα κλάματα, τα €100 του «πρίγκιπα William», οι κόντρες και η αποχώρηση

Survivor: Τα κλάματα, τα €100 του «πρίγκιπα William», οι κόντρες και η αποχώρηση

Κλάματα και συγκίνηση είχε το μενού του αποψινού επεισοδίου στο Survivor, καθώς οι παίκτες -αρχικά- διεκδίκησαν το έπαθλο επικοινωνίας για πρώτη φορά. Εν συνεχεία, στο δεύτερο αγώνισμα επικράτησαν οι Τούρκοι με 10-7. Από το παιχνίδι αποχώρησε η Ιουλιέτα στη σκιά της έντονης διαμάχης του Βασίλη Βασιλικού με τον Τόνι και τον Παναγιώτη.

Βασίλης Βασιλικός: «Δεν θα έκανα παρέα με κανέναν έξω από το Survivor»

Ο Βασίλης Βασιλικός αναφέρθηκε πάλι στη συμπεριφορά των συμπαικτών του: «Οι συμπαίκτες μου έχουν την άνεση να μου αποδίδουν χαρακτηρισμούς, αλλά αυτή η ειρωνεία όπως το ‘πρίγκιπας William’ πρέπει να τελειώνει. Οτιδήποτε και αν λένε πίσω από την πλάτη μου, ακούω. Δεν θα έκανα παρέα με κανέναν έξω από ‘δω». Ο Βασίλης Σίμος δήλωσε: «Ίσως να είναι ένα καλομαθημένο παιδί». Ο Τόνι υποστήριξε ότι κάποιοι παίζουν για να έχουν καλά στατιστικά και έφερε ως παράδειγμα τον Βασίλη Βασιλικό και τον Σπύρο.

Έλληνες εναντίον Ελλήνων και δάκρυα

Οι Έλληνες παίκτες έπαιξαν μεταξύ τους και διεκδίκησαν το έπαθλο επικοινωνίας που ήταν μηνύματα φίλων. Ο Κυριάκος λύγισε όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τον ρώτησε εάν πιστεύει ότι ο γιος του τον παρακολουθεί. Ο Κύπριος απάντησε: «Πιστεύω πως ναι, αν και δεν ξέρω αν καταλαβαίνει τι κάνει ο πατέρας του». Ο Τόνι δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, λέγοντας: «Θέλω αφάνταστα νέα τους».

Οι συμμετέχοντες όφειλαν να πιάσουν πρώτοι ένα αιωρούμενο ξύλο. Στους άνδρες επικράτησε ο Σπύρος και στις γυναίκες η Αφροδίτη. Οι νικητές του αγωνίσματος επέλεξαν τον Κυριάκο, τον Τόνι, τη Δήμητρα και την Ιουλιέτα για να μοιραστούν το έπαθλο επικοινωνίας.

Η επιλογή του Τόνι από τον Σπύρο έκανε τον πρώτο να τονίσει: «Αυτό που έκανε ήταν μεγαλόψυχο και δεν μπορείς να το προσπεράσεις εύκολα. Θα του ανταποδώσω είτε μέσα είτε έξω από το παιχνίδι». Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από τον Dr. Pips, o οποίος σχολίασε: «Οι άνθρωποι δύσκολα ζητούν συγγνώμη. Συνήθως λένε ‘συγγνώμη αλλά…’ και μετά το ‘αλλά’, η συγγνώμη ακυρώνεται».

Άλλη μία ελληνική ήττα και η εγκυμοσύνη

Οι παίκτες διεκδίκησαν πίτσα με αναψυκτικό και στον στίβο μάχης έπρεπε, αρχικά, να διασχίσουν τη θάλασσα με βάρκα. Λίγο πριν από τον τερματισμό όφειλαν να πετύχουν δύο μπάλες σε ένα καλάθι με αναπήδηση. Αν και η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ, εν τέλει το σκηνικό επαναλήφθηκε και οι Τούρκοι επικράτησαν με 10-7.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Μπορά επικοινώνησε με την έγκυο σύζυγό του, η οποία του αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.

Ο εκνευρισμός του Παναγιώτη, ο «πρίγκιπας William» και τα €100

Ο Νίκος μίλησε για σεβασμό, όταν η ελληνική ομάδα επέστρεψε στην καλύβα. Ο Βασίλης Βασιλικός ανέφερε ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του καράτε τον έχει βρίσει πολλές φορές. «Οι άνδρες έφεραν δύο νίκες και οι γυναίκες πέντε» πρόσθεσε και τόνισε: «Η δική μου παρέμβαση πριν από τον αγώνα σε εμπόδισε να ευστοχήσεις;». Ο Παναγιώτης, τότε, εξερράγη.

Ο Βασίλης Βασιλικός υποστήριξε: «Έχει διαμορφωθεί μία κλίκα μεταξύ των αγοριών και προσπαθεί να με βγάλει κακομαθημένο και ότι δεν προσφέρω». Ο Τόνι παρενέβη στη διαφωνία των παικτών και είπε: «Δεν μπορείς εσύ να κρίνεις εμένα!». Ο Παναγιώτης τόνισε: «Ποιον έβρισα; Η παραπληροφόρηση που θέλεις να περάσεις, δεν θα περάσει». Η Ιουλιέτα, τότε, κατηγόρησε τον Παναγιώτη πως έβρισε τα θεία, ο οποίος αργότερα δήλωσε: «Δεν με νοιάζει αν ο άλλος θα φάει. Μπορεί να ψωμολυσσάξει και να πέσει στο πάτωμα; Με νοιάζει αν θα φάω εγώ και η ομάδα μου» και συμπλήρωσε: «Η Ιουλιέτα πρέπει να φύγει γιατί το μόνο που κάνει είναι να τρώει την ήδη ανοιγμένη καρύδα».

Η Ρία ισχυρίστηκε ότι ο Βασίλης Βασιλικός είπε να τους δώσει από €100, βάζοντας στο στόχαστρο την κοινωνικοοικονομική τους κατάσταση. Ο Παναγιώτης δεν σταμάτησε εκεί μέχρι που τον έκανε να φύγει από την καλύβα.

Η σύγκρουση με τον Βασίλη Βασιλικό κορυφώθηκε

Ο Τόνι είπε, στο Συμβούλιο, ότι είναι όλοι για έναν και ένας για όλους. Ο Βασίλης Βασιλικός απάντησε: «Χάνουμε γιατί οι Τούρκοι άνδρες είναι καλύτεροι από τους δικούς μας, σε αντίθεση με τις γυναίκες. Εγώ θέλω να παίξω, αλλά παίζω μόνο αν με επιλέξει η αντίπαλη ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Βασιλικός δήλωσε: «Την επίθεση που δέχθηκα, εύχομαι να μην τη δεχθεί κανείς από εσάς». Ύστερα, υπέδειξε τον Τόνι και τον Παναγιώτη ως τους παίκτες που του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τόνι απάντησε: «Κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τον Κυριάκο και ο κόσμος βλέπει».

Η Ρία αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που την ενόχλησε και συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Έπρεπε να μοιραστούμε μία καρύδα, ο Βασιλικός όρμησε πρώτος να πάρει το μερίδιό του με αποτέλεσμα κάποια κομμάτια να πέσουν κάτω. Ύστερα από λίγο είπε ‘να σας δώσω €100 για να φάτε’. Αυτό έθιξε την αξιοπρέπειά μου και δεν με ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση κανενός. Μετά μου απάντησε ‘να σου δώσω €200’ και ο Νίκος με τον Κυριάκο παρενέβησαν και η συζήτηση έληξε». Από την πλευρά του, ο Βασίλης Βασιλικός υποστήριξε ότι έκανε χιούμορ και ζήτησε συγγνώμη. Ο Παναγιώτης πρόσθεσε: «Έκανε χιούμορ, αλλά τρία παιδιά έφαγαν από την άμμο, δεν ξέρω πού είναι το χιούμορ».

Ο Βασίλης Βασιλικός απέδωσε την κόντρα με τους συμπαίκτες του στη διαφορετικότητά του. Έπειτα, ο Τόνι τον ειρωνεύτηκε, αποκαλώντας τον «πρίγκιπα William» και συμπλήρωσε: «Έχω μάθει να σέβομαι και αγωνίζομαι για να φάω». Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε λόγο για «προβλήματα που αποτυπώνονται στους στίβους μάχης και δεν είναι ωραίο κάποιος να είναι παρείσακτος σε μια ομάδα».

https://www.instagram.com/p/BuFHL_UAy1M/?utm_source=ig_web_copy_link

Τελικά, από το Survivor αποχώρησε η Ιουλιέτα και παρέμειναν ο Σπύρος και ο Βασίλης Βασιλικός.