Survivor: Ο Τόνι εναντίον του Σπύρου και η ανατροπή στο αγώνισμα
Reality TV

Survivor: Ο Τόνι εναντίον του Σπύρου και η ανατροπή στο αγώνισμα

Survivor: Ο Τόνι εναντίον του Σπύρου και η ανατροπή στο αγώνισμα

Η διαμάχη Σπύρου – Τόνι αλλά και οι κόντρες στην τουρκική παραλία στιγμάτισαν το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Στο αγώνισμα επάθλου δεν επικράτησε καμία ομάδα, καθώς έληξε ισόπαλο με απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τόνι εναντίον Σπύρου, μέρος δεύτερο

Η διαμάχη Σπύρου και Τόνι συνεχίστηκε μετά το χθεσινό Συμβούλιο. Η Δήμητρα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. O Κυριάκος, εν τέλει, αποκάλυψε τι ειπώθηκε τη στιγμή επιλογής των παικτών.

Ο Τόνι, αργότερα, δήλωσε: «Ψήφισα τον Σπύρο γιατί όταν παίζουμε ατομικό αγώνισμα, δίνει το 100%. Δεν νοείται να αμφισβητείς έναν παίκτη προτού αγωνιστεί. Επίσης, προσπάθησε να με αμφισβητήσει στο Συμβούλιο. Ο Κυριάκος, προς τιμήν του, αλλά και ο Νίκος είπαν την αλήθεια. Δεν κατάλαβε ποτέ το λάθος του». Από την πλευρά του, ο Σπύρος ανέφερε: «Βγάζει πολύ άσχημη συμπεριφορά όταν νιώθει πως κάποιος τον (σ.σ. τον Τόνι) απειλεί επειδή θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι».

Στην τουρκική παραλία, ο Κάαν βρέθηκε στο στόχαστρο του Χικμέτ, με τα κορίτσια της ομάδας να λένε: «Ας υποστηρίξουν την ομάδα όπως μπορούν». Επίσης, προέκυψε πρόβλημα και με τη διαχείριση των προμηθειών.

Ελλάδα – Τουρκία, ισοπαλία

Στο αγώνισμα επάθλου, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν κουλουράκια γεμιστά με τυρί και τσάι. Οι παίκτες, έχοντας δεμένα τα μάτια τους, έπρεπε να αρπάξουν πρώτοι το χρωματιστό πανί από την πλάτη του αντιπάλου τους. Το σκορ έμεινε στο 9-9, καθώς με απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί άπαντες απόλαυσαν το φαγητό.