Survivor: Ποιος ήταν ο νικητής του πρώτου αυτοκινήτου μετά την Ένωση;
Reality TV

Survivor: Ποιος ήταν ο νικητής του πρώτου αυτοκινήτου μετά την Ένωση;

Survivor: Ποιος ήταν ο νικητής του πρώτου αυτοκινήτου μετά την Ένωση;

Οι δύο ομάδες του Survivor ανανεώθηκαν μετά το χθεσινό party για την Ένωση. Τα πράγματα, όμως, δεν άλλαξαν ιδιαίτερα στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς διεκδίκησαν με πάθος ακόμα ένα αυτοκίνητο.

Ο χορτασμένος Σπύρος και το παράπονο της Δήμητρας

Ο Σπύρος με τον Παναγιώτη δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το χθεσινό party της Ένωσης. Ο πρώτος, μάλιστα, όπως είπε, αισθάνθηκε ότι βρισκόταν σε γλέντι γάμου και, μάλιστα, υποστήριξε ότι έπρεπε να φάει ακόμα περισσότερο.

Λίγο πριν από το αγώνισμα, η Δήμητρα ανέφερε πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Η παίκτρια τόνισε: «Πολλές φορές είμαι στην ομάδα που νικά και πάει στη δεύτερη φάση για το αυτοκίνητο, μόνο μία φορά δεν έχω νικήσει, και όμως δεν το έχει κερδίσει. Με θέλει και δεν με θέλει κιόλας. Δεν είναι λίγο άδικο;». Η ίδια πρόσθεσε: «Θα μπορούσα, μέχρι στιγμής, να είχε κερδίσει τέσσερα αυτοκίνητα και δεν έχω κερδίσει κανένα. Είναι άδικο!».

Ο αγώνας για το αυτοκίνητο

Ο στίβος μάχης, και απόψε, ήταν απαιτητικός και οι παίκτες πριν από τον τερματισμό έπρεπε να ρίξουν τρεις μπάλες σε έναν διάδρομο, που κατέληγε σε μια τρύπα ενός καλαθιού, με σκοπό να πέσουν σε αυτό.

Νικήτρια ήταν η άσπρη ομάδα με 10-9 και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση.

Ποιος πήρε το αυτοκίνητο;

Οι παίκτες της άσπρης ομάδας, στη συνέχεια, συμμετείχαν στο παιχνίδι τύχης «Άσπρο ή μαύρο;». Στον τελικό έφτασαν ο Νίκος και ο Χικμέτ, με τον δεύτερο να επικρατεί με 5-4.