Survivor: Η επίθεση του Γιουσούφ στον Χικμέτ και ο εκνευρισμός της Κατερίνας Δαλάκα
Reality TV

Survivor: Η επίθεση του Γιουσούφ στον Χικμέτ και ο εκνευρισμός της Κατερίνας Δαλάκα

Survivor: Η επίθεση του Γιουσούφ στον Χικμέτ και ο εκνευρισμός της Κατερίνας Δαλάκα

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι ομάδες αναμετρήθηκαν σε δύο αγωνίσματα, αλλά δημιουργήθηκε ένταση, κυρίως, μεταξύ των Τούρκων παικτών πολλές φορές. Μάλιστα, ο Γιουσούφ επιτέθηκε στον Χικμέτ, ο Μπορά διαπληκτίστηκε με τον Ατακάν και παρενέβη η Κατερίνα Δαλάκα. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναγκάστηκε να εμπλακεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η δυσαρέσκεια της Σουντέ

Το βράδυ που πέρασε ήταν βροχερό και ταλαιπώρησε τους συμμετέχοντες. Η Σουντέ, βέβαια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του Ατακάν και των Ελλήνων συμπαικτών της. Για τον Τούρκο, μάλιστα, είπε ότι «μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα».

Ήρθαν στα χέρια για δύο πιάτα με γύρο ντονέρ

Οι ομάδες διεκδίκησαν δύο πιάτα ντονέρ με γύρο για κάθε παίκτη. Πριν από τον τερματισμό, στον ιδιαίτερα μακρύ στίβο μάχης, οι συμμετέχοντες έπρεπε να ρίξουν πέντε τοτέμ από τις βάσεις τους, χτυπώντας τα με δίσκους. Νικήτρια ήταν η μαύρη ομάδα με 10-7.

Όταν το σκορ έγινε 9-7 υπέρ της μαύρης ομάδας, ο Ατακάν επιτέθηκε στον Μπορά επειδή -όπως υποστήριξε- τον χτύπησε. Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα παρενέβη ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λέγοντας: «Και οι δύο έχετε δίκιο».

Η Κατερίνα Δαλάκα, μετά το τέλος του αγωνίσματος, άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Μπορά, λέγοντας: «Σε κάθε καβγά εμπλέκεται το όνομά του». Ο Μπορά, από την πλευρά του, είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Κατερίνα Δαλάκα υπερασπίζεται τον Ατακάν, ο Ατακάν μπορεί να μιλήσει».

Κατερίνα Δαλάκα για Χικμέτ: «Δεν του έχω δώσει δικαίωμα να μιλάει για εμένα»

Πριν από την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος, η φράση του Χικμέτ: «Μακάρι να είχα την κοπέλα μου εδώ και να αγωνιζόμασταν μαζί» εξόργισε την Κατερίνα Δαλάκα που είπε πως κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τη σχέση της με τον Ατακάν. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν είμαι δικηγόρος του (σ.σ. Ατακάν), δεν έχω τελειώσει Νομική, είμαι γυμνάστρια. Δεν έχω έρθει να υποστηρίξω κανέναν. Υποστηρίζω το δίκαιο».

Στη συζήτηση παρενέβη και ο Μπορά, ο οποίος διευκρίνισε τι εννοούσε όταν τόνισε πως η Κατερίνα Δαλάκα «έχει κάποια κοινά με τον Ατακάν».

Η απρεπής κίνηση του Γιουσούφ και η παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Οι ομάδες διεκδίκησαν από μια πίτσα για κάθε παίκτη. Οι συμμετέχοντες, πριν από τον τερματισμό του στίβου μάχης, έπρεπε να ρίξουν δύο κρίκους σ’ έναν μικρό πάσσαλο στο κέντρο μιας περιστρεφόμενης κυκλικής κατασκευής, την οποία κρατούσαν με το ένα χέρι τους. Νικήτρια ήταν η μαύρη ομάδα με 10-8.

Παρά τη νίκη της κόντρα στην Μπουσρά, η Κατερίνα Δαλάκα υποστήριξε ότι η αντίπαλός της εκκίνησε αντικανονικά. Ο Μπορά της είπε: «Σταμάτα να γκρινιάζεις!».

Στη συνέχεια, προκλήθηκε ένταση και μεταξύ του Γιουσούφ και της Σαμπριγέ.

Στον αγώνα του Γιουσούφ με τον Χικμέτ επικράτησε ο δεύτερος, κάνοντας έναν προκλητικό πανηγυρισμό. Ύστερα, ο πρώτος πλησίασε τον αντίπαλό του και του πέρασε έναν κρίκο στον λαιμό, τραυματίζοντάς τον στη μύτη. Ο Χικμέτ αντέδρασε και του επιτέθηκε, πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Το αγώνισμα διεκόπη πρσσωρινά με παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος επιφυλάχθηκε για την απόφασή του, αλλά απέβαλε τον Γιουσούφ και τον Χικμέτ.