Survivor: Η νίκη των Ελλήνων για την ασυλία εκνεύρισε τους Τούρκους
Reality TV

Survivor: Η νίκη των Ελλήνων για την ασυλία εκνεύρισε τους Τούρκους

Survivor: Η νίκη των Ελλήνων για την ασυλία εκνεύρισε τους Τούρκους

Νέα εβδομάδα για το Survivor, νέα αγωνίσματα. Η ελληνική ομάδα μπόρεσε να επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι για την ασυλία, ο οποίος στιγματίστηκε από τον καβγά του Βασίλη και του Χικμέτ.

Το λάθος της Δήμητρας που έφερε δάκρυα στον Κυριάκο

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Η Δήμητρα είπε στον Κυριάκο: «Μπορεί να μην σε θυμάται!» (σ.σ. ο γιος του). Εκείνος δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. «Μου λείπουν ο γιος μου και η αδερφή μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κύπριος, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα συνειδητοποίησε το λάθος της και ξέσπασε σε λυγμούς, ζητώντας συγγνώμη από τον Κυριάκο γιατί -όπως είπε- δεν το ήθελε. Η ίδια τόνισε πως έπρεπε να πει πως ο γιος του είναι μικρός σε ηλικία επομένως δεν θα θυμάται έντονα την απουσία του.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QWYmnTDMgzk]

Για ένα πιάτο με κράκερ

Στον αγώνα ατομικού επάθλου, οι παίκτες διεκδίκησαν ένα πιάτο με αλμυρά μπισκότα (κράκερ) μιας και έπρεπε να να βάλουν δύο μπάλες σε ισάριθμες τρύπες μίας σκάλας. Νικητής αναδείχθηκε ο Κυριάκος, ο οποίος επέλεξε τον Παναγιώτη για να τον συνοδεύσει.

https://www.instagram.com/p/BtrEItQgNU7/

Η ελληνοτουρκική σύρραξη και η γαλανόλευκη νίκη

Η Ρία και η Νάντια βρίσκονται ακόμα στο νοσοκομείο για ιατρικούς λόγους επομένως η ελληνική ομάδα έπαιξε με μόλις τρεις γυναίκες στη σύνθεσή της, δηλαδή την Αφροδίτη, τη Δήμητρα και την Ιουλιέτα. Επίσης, στο αγώνισμα δεν συμμετείχε και ο Τόνι. Ο στίβος μάχης απαιτούσε δύο εύστοχες βολές σε ένα μεγάλο καλάθι.

Ο πανηγυρισμός του Βασίλη για τη νίκη του Σπύρου, που διαμόρφωσε το 7-4, προκάλεσε την έκρηξη του Χικμέτ ο οποίος πήγε να επιτεθεί στον Έλληνα παίκτη. Ο Τούρκος, εν τέλει, ζήτησε συγγνώμη και αμέσως μετά επικράτησε του αντιπάλου του στον στίβο μάχης, «γράφοντας» το 7-5.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aXWe6CYIEPc]

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του Ερντέμ στον ώμο που αποχώρησε με τη βοήθεια των γιατρών. Οι νίκες της Δήμητρας, του Νίκου και του Σπύρου έφεραν την ασυλία ένα βήμα πιο κοντά στην ελληνική ομάδα, αφού επικράτησε στον πρώτο αγώνα με 10-8.

Τα προκλητικά λόγια του Χικμέτ κι οι ρίμες του Σπύρου

Ο Χικμέτ έδωσε συνέχεια στον καβγά του με τον Βασίλη, μετά τη λήξη του αγωνίσματος, λέγοντας: «Μπορούμε να παίξουμε και εμείς άτιμα. Είμαστε ένας λαός με πάθος και μια σπίθα αρκεί για να ανάψει τη φωτιά που θα μας οδηγήσει σε περισσότερες νίκες». Από την πλευρά του, ο Έλληνας παίκτης απάντησε: «Αυτό που είδατε, αυτό έγινε. Ας νομίζει ό,τι θέλει». Το κλίμα αποφόρτισαν οι ρίμες του Σπύρου (Dr. Pips) για την ελληνική νίκη.