Survivor: Τα δάκρυα της Δήμητρας, οι καβγάδες των Τούρκων και η ελληνική νίκη
Reality TV

Survivor: Τα δάκρυα της Δήμητρας, οι καβγάδες των Τούρκων και η ελληνική νίκη

Survivor: Τα δάκρυα της Δήμητρας, οι καβγάδες των Τούρκων και η ελληνική νίκη

Η αποχώρηση της Καντέρ προκάλεσε ακόμα περισσότερους καβγάδες μεταξύ των Τούρκων στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Στην ελληνική παραλία, η Δήμητρα δάκρυσε όταν εξομολογήθηκε την ιστορία της και η ομάδα της νίκησε στον αγώνα επάθλου.

Συνεχίζεται ο διχασμός στους Τούρκους

«Έχουν ξεκατινιαστεί από την πρώτη εβδομάδα» σχολίασε ο Σπύρος μετά το τουρκικό συμβούλιο αποχώρησης. Η Αφροδίτη, επίσης, μίλησε για ρωγμές και κλίκες. Ο Τόνι δήλωσε: «Φαίνεται πως δεν σέβονται τις γυναίκες σε αντίθεση με εμάς». Στην αντίπαλη ομάδα, η Σεντά ανέφερε: «Γράψαμε το όνομά της (σ.σ. Καντέρ) για να έχουμε την ηρεμία μας». Από την πλευρά του, ο Χικμέτ υποστήριξε: «Είπε ο βοσκός, ο Χικμέτ, και τα πρόβατά του και προσέβαλε επτά με οκτώ άτομα και αυτό αποδεικνύει το επίπεδο του ανθρώπου». Ακόμα, συγκρούστηκε με τον Γιουσούφ για τον τρόπο επιλογής παικτών.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sxWAWyriK_0]

Τα «καρφιά» της Αφροδίτης στον Παναγιώτη

Η Δήμητρα αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα ατομικού επάθλου, στον οποίο επικράτησε ο Νίκος κι επέλεξε τον Παναγιώτη και τον Τόνι για να το μοιραστεί, λέγοντας πως δεν ενοχλήθηκε που ο συμπαίκτης της δεν τη διάλεξε. «Ο Πάνος έπρεπε να σκεφτεί και τη Δήμητρα, που πάλεψε, και να της δώσει τη θέση του. Δεν το χειρίστηκε σωστά και είμαι περισσότερο εκνευρισμένη μαζί του παρά με τον Νίκο» σημείωσε η Αφροδίτη.

Η ελληνική ομάδα υποστήριξε την Καντέρ

Πριν από το αγώνισμα, ο Βασίλης Σίμος ανέφερε πως -απ’ ό,τι φαίνεται- ο Χικμέτ κινεί τα νήματα. Ο Τούρκος παίκτης αντέκρουσε αυτόν τον ισχυρισμό, λέγοντας: «Δεν κινώ τα νήματα και ο τουρκικός λαός βλέπει όπως και οι φίλοι μου». Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν πατάτες και ελαιόλαδο ενώ αγωνίστηκαν σε δυάδες (αγόρι – κορίτσι). Στον στόχο έπρεπε να «κρεμάσουν» δύο ξύλινες κατασκευές με μπάλες και σχοινί σε ισάριθμους πασσάλους. Για ιατρικούς λόγους, δεν συμμετείχαν ο Σπύρος και ο Γιουσούφ. Εν τέλει, οι Έλληνες επικράτησαν με 5-3.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uFTM5yM8cQc]

Οι απώλειες που στιγμάτισαν τη Δήμητρα

Η Δήμητρα εξομολογήθηκε πώς περνάει στο νησί, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα. «Έχω περάσει πολλές δύσκολες νύχτες» είπε και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Πρώτη απώλεια ήταν η αδελφή μου, όταν ήμουν 7 χρόνων, από καρκίνο. Ύστερα, γνώρισα μία κοπέλα, δεθήκαμε πολύ αλλά αρρώστησε και αυτή, πριν από δύο χρόνια, και έφυγε από τη ζωή. Έπειτα από λίγο καιρό, αρρώστησε ο πατέρας μου -μαντέψτε από τι;- από καρκίνο. Ήταν καταδίκη!». Η ίδια σημείωσε: «Όταν αγωνίζομαι, παρότι δεν είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση, μου βγαίνει ό,τι έχω περάσει το οποίο καλούμαι και να το ξεπεράσω με δημιουργικό τρόπο».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SavPYYPyOMs]

«Αμόρφωτοι» εναντίον «Πεινασμένων»

Οι δύο ομάδες έπαιξαν «Πες το αλλιώς» με τον έναν παίκτη να περιγράφει λέξεις σε έναν συμπαίκτη του μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. Ο Σπύρος ήταν ο αρχηγός της μίας πλευράς, που είχε την ονομασία «Αμόρφωτοι», κόντρα στους «Πεινασμένους» με επικεφαλής τον Κυριάκο. Το έπαθλο ήταν κρουασάν βουτύρου και τα γεύτηκαν οι πρώτοι, αφού νίκησαν με 5-4.

«Πες το αλλιώς» (13/02/2019)

«Πες το αλλιώς» (13/02/2019)