H Στέλλα Μιζεράκη στο Znews: “Δεν χαθήκαμε ποτέ με τον Πάνο Ζάρλα”
Reality TV

H Στέλλα Μιζεράκη στο Znews: “Δεν χαθήκαμε ποτέ με τον Πάνο Ζάρλα”

H Στέλλα Μιζεράκη στο Znews: “Δεν χαθήκαμε ποτέ με τον Πάνο Ζάρλα”

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου κύκλου του Power of Love.  Η όμορφη Κρητικιά μίλησε στο Znews για τη ζωή της μετά το παιχνίδι, τι κάνει τώρα, ποια η σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα, το ενδεχόμενο να υπάρξουν πάλι ζευγάρι, αλλά και τη γνώμη της για το φετινό Power of Love.

Οι πιθανότητες επανασύνδεσης με τον Πάνο Ζάρλα

Έχεις κρατήσει επαφή με τους παλιούς σου συμπαίκτες;

Πριν από έναν χρόνο πήγα στο παιχνίδι, αυτό τον ένα χρόνο έχω μάθε πολλά. Πήρα πολλές εμπειρίες και έκανα φιλίες. Μιλάω ακόμα με πολλά παιδιά, όπως η Αθηνά, η Κυριακή, η Τζούλια, η Βίβιαν, η Μαρίνα, ο Νατσάκος, ο Μιχάλης, ο Σωκράτης και ο Πάνος.

Μάθαμε ότι μιλάτε πολύ συχνά με τον Πάνο. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

Δεν χαθήκαμε ποτέ με τον Πάνο, πάντα είχαμε μια επικοινωνία μετά τον χωρισμό. Το αν θα τα ξαναβρούμε δεν μπορώ να το ξέρω τώρα. Δεν το αποκλείω, όμως. Μας λένε συνέχεια ότι ταιριάζαμε και θέλουν να είμαστε ξανά μαζί, λαμβάνω τέτοια μηνύματα συνεχώς. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θέλω να επικεντρωθώ στα επαγγελματικά μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή.

“Οι άνδρες δεν με πλησιάζουν εύκολα”

Άρα είσαι μόνη αυτή την περίοδο. Σε πολιορκούν οι άνδρες ή διστάζουν;

Ναι είμαι μόνη, δεν έχω κάτι στη ζωή μου. Οι άνδρες δεν με πλησίαζαν εύκολα ποτέ, ίσως με φοβόντουσαν. Μου έχουν πει ότι βγάζω μια αυστηρότητα και πως δείχνω να μην είμαι ανοιχτή στο φλερτ. Μετά το παιχνίδι με πλησιάζουν ακόμα πιο δύσκολα. Είμαι δύσκολη, έχω βιώματα από την Κρήτη και έχω τσαμπουκά λίγο με τους άνδρες. Οι γυναίκες είναι αρκετά φιλικές μαζί μου μετά το παιχνίδι. Πριν είχα αντιμετωπίσει λίγη κακία, η αλήθεια είναι.

Με τον Πάνο θα ξαναέκανες εκπομπή;

Με τον Πάνο θα ξαναέκανα εκπομπή, αν και οι πρώτοι καβγάδες μας ξεκίνησαν από το “Σκάσε και κολύμπα”, όπως είχε πει και ο ίδιος. Τελικά δεν μας έκανε και τόσο καλό αυτή η εκπομπή. Δεν είχαμε κάνει καν πρόβες, μόνο ένα τέταρτο μια μέρα πριν ξεκινήσουμε, δεν ξέραμε ούτε τις ονομασίες των παιχνιδιών. Τώρα ξέρω τι θα ζητήσω αν μου γίνει ξανά πρόταση, τι πρέπει να γνωρίζω και ποιες θα είναι οι συνθήκες.

Τα σχέδιά της για τηλεόραση

Τι είδους εκπομπή θα ήθελες να παρουσιάσεις;

Θέλω να κάνω κάτι που θα με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και θα μου ταιριάζει, όχι οτιδήποτε απλά και μόνο για να κάνω τηλεόραση. Μου ταιριάζει μια lifestyle και ψυχαγωγική εκπομπή ή ένα παιχνίδι, χωρίς να αποκλείω και μια ενημερωτική εκπομπή. Μου έχουν κάνει κάποιες προτάσεις που δεν ήταν στο στυλ μου, αλλά δεν θα ήθελα να ονοματίσω. Έχω αρνηθεί και κάποιες παρουσιάσεις για fashion shows γιατί δεν ήταν του στυλ και δεν μου ταίριαζαν σαν διοργανώσεις.

Η συμβουλή της στους παίκτες του φετινού Power of Love

Το φετινό Power of Love πώς σου φαίνεται;

Έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην αρχή. Δεν μου τραβά το ενδιαφέρον τώρα που δεν είμαι μέσα εγώ ή κάποιος γνωστός μου για να προσηλωθώ και να δω ολόκληρο επεισόδιο. Φαντάσου πως ούτε εμάς παρακολουθούσαμε μετά από ένα σημείο. Εμείς πέρσι μπήκαμε σε ένα σπίτι χωρίς να ξέρουμε απολύτως τίποτα. Κάναμε ό,τι μας ερχόταν στο μυαλό γιατί δεν είχαμε εικόνα για το τι θα συναντήσουμε. Ήμασταν εντελώς αυθόρμητοι, ο εαυτός μας. Τώρα τα παιδιά μπήκαν στο παιχνίδι διαβασμένοι, έχουν ήδη στρατηγική. Δεν πρέπει να σκέφτονται τι κάναμε εμείς πέρυσι, αλλά να είναι ο εαυτός τους. Αυτό τους συμβουλεύω.

Πώς αξιοποίησες τα χρήματα από το παιχνίδι;

Τα χρήματα από το έπαθλο του νικητή δεν τα έχω πάρει ακόμα, αργούν στα ριάλιτι πάντα. Τα χρήματα που έπαιρνα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τα ξόδεψα σε προσωπικές μου ανάγκες, σε προϊόντα καλλωπισμού, έφτιαξα και λίγο το σπίτι μου γιατί μετακόμισα. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω τα λεφτά από το έπαθλο ακόμα.

Το ευτράπελο στην αστυνομία

Τώρα τι κάνεις στη ζωή σου;

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε μια εταιρία μάρκετινγκ και κάνω μερικά διαφημιστικά στο Instagram, τα οποία πάνε πολύ καλά. Θα ήθελα να σπουδάσω δημοσιογραφία ή συγκεκριμένα να παρακολουθήσω μαθήματα παρουσίασης αν και πολλοί μου έχουν πει ότι λόγω Power of Love και του “Σκάσε και κολύμπα” έχω μια μικρή εμπειρία ήδη. Θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση, αλλά στην Ελλάδα τα πάντα είναι θέμα γνωριμιών. Ακόμα και για μια ταυτότητα χρειάζονται γνωριμίες για να βγει γρήγορα. Πήγα πέρσι να βγάλω διαβατήριο και μου είπαν ότι δε γινόταν να βγει γιατί οι βλεφαρίδες αλλοίωναν τα χαρακτηριστικά μου και οι φωτογραφίες δεν έβγαιναν καλές. Στο γραφείο ήταν μόνο γυναίκες, δεν ήθελαν και πολύ να μου βγάλουν διαβατήριο… Από την αστυνομία μου είπαν να κάνω photoshop και να τις αφαιρέσω, διότι δεν μπορούσα να τις βγάλω! Όταν το άκουσα δεν μπορούσα να το πιστέψω.