Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: “Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σας αρέσω”
Reality TV

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: “Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σας αρέσω”

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: “Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σας αρέσω”

Η Σπυριδούλα έφτασε μέχρι την “πηγή” αλλά τελικά δεν “ήπιε νερό”. Η φιναλίστ του φετινού MasterChef δεν έγινε στις λεπτομέρειες η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Η αλήθεια είναι πως δεν άκουσε και λίγα από τους τηλεθεατές μέσω των social media. Η ίδια θέλησε να απαντήσει, ζητώντας συγγνώμη αν δεν άρεσε σε κάποιους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει παίκτες και κριτές για αυτό το ταξίδι που έζησε.

Η Σπυριδούλα έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του, ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες, φιλίες, γέλια, κλάματα νεύρα και πολλά άλλα είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα».

Η  ίδια ανέφερε όλους τους συμπαίκτες της ονομαστικά, προσθέτοντας: «Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε. Άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό. Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλάρας μας, ο Παριανός μαραθωνοδρόμος από το Άμστερνταμ».

Η παίκτρια δεν παρέλειψε, φυσικά, να ευχαριστήσει και τους τρεις κριτές: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό. Είστε εξαιρετικοί και σας αγαπάμε πολύ. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες και δεν βλέπατε ποτέ. Είστε υπέροχοι! Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Και τέλος και πολύ σημαντικό γιατί με έπιασε πάλι η πολυλογία μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε, ακόμα και σε εκείνους που δεν με αγάπησαν ή με συμπάθησαν, τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αρέσω. Καλή καρδιά! Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει».

Δείτε την ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το ταξίδι και για μένα έφτασε στο τέλος του.. ένα ταξίδι γεμάτο γνώσεις εμπειρίες φιλίες γέλια κλαμματα νεύρα και πολλά άλλα….είμαι ευγνώμων που το έζησα όλα αυτό.. ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι και το κάνανε ξεχωριστό για μένα…. @xristos_bark @asimina_ustalli @ioannaloka @panostogias @tasos_kiriklakis @zahiryawary @stamatiskovaios_masterchef @padelis_vouros @maria_tsaprani_ @renteshgianna @koninax @kotsonis_charalambos @david_jimerson @alextsioukaris @eva aban @elizabeth @orfanos_g @thanos__sp και φυσικά τον υπέροχο Νέο Έλληνα Μάστερ Σεφ @man_sarr .. Συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε…άλλοι φύγανε νωρίς άλλοι φύγανε πιο αργά αλλά δεν αλλάζει κάτι με αυτό… Είμαστε όλοι νικητές και ο μεγαλύτερος είναι ο Μανωλαρας μας… Ο Παριανός μαραθωνιοδρομος από το Άμστερνταμ…..ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπέροχους 3 κριτές ανθρώπους λεβέντες που είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό…. @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas .. Είστε εξαιρετικοί και σας αγαπάμε πολύ…. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες και δεν βλέπατε ποτέ … Είστε υπέροχοι…. Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ…. Και τέλος και πολύ σημαντικο γιατί με έπιασε πάλι η πολύλογια μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε….. Ακόμα και σε εκείνους που δεν με αγάπησαν η με συμπάθησαν τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγνώμη που δεν μπόρεσα να τους αρέσω….καλή καρδιά… Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει…. ❤️❤️❤️❤️❤️ @masterchefgr #masterchefgr #starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spiridoyla~karampoutaki (@spiridoyla_karampoutaki) στις