Σωτήρης Κοντιζάς: Η… παρέμβασή του για τις Πανελλήνιες και το απολυτήριό του από το Λύκειο!
Reality TV

Σωτήρης Κοντιζάς: Η… παρέμβασή του για τις Πανελλήνιες και το απολυτήριό του από το Λύκειο!

Σωτήρης Κοντιζάς: Η… παρέμβασή του για τις Πανελλήνιες και το απολυτήριό του από το Λύκειο!

Ένα απίστευτο, αλλά τόσο χρήσιμο flashback στα μαθητικά του χρόνια έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς, δημοσιεύοντας το απολυτήριο του Λυκείου.

Ο κριτής του MasterChef και σεφ ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί τη δική του εμπειρία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού, μιας και αυτές τις μέρες χιλιάδες μαθητές κάνουν το ίδιο.

Με ένα μακροσκελές ποστ στο Facebook, ο Σωτήρης προτρέπει τα παιδιά να διαλέξουν σχολή με βάση την πραγματική τους προτίμηση και όχι υπολογίζοντας άλλες παραμέτρους.

Αν κάποια στιγμή μια γενιά παιδιών δήλωνε τις πραγματικές της προτιμήσεις στο μηχανογραφικό, χωρίς να υπολογίσει τις περυσινές βάσεις, χωρίς να επηρεαστεί από γονείς και απωθημένα, χωρίς να τη νοιάζει η ανεργία στον τομέα, το πιασάρικο άκουσμα του τίτλου της σχολής, τότε μπορεί οι βάσεις εκείνη τη χρονιά να μην είχαν καμία μα καμία σχέση με τις «περυσινές».

Αν περισσότερα άτομα ασκούν το επάγγελμα που πραγματικά θέλουν τότε θα έχουμε περισσότερους επιτυχημένους επαγγελματίες. Περισσότερους χαρούμενους ανθρώπους. Θα ζούμε σε μια καλύτερη κοινωνία. Τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί και όχι. Τροφή για σκέψη λίγες ώρες πριν συμπληρώσετε εσείς ή τα παιδιά σας το μηχανογραφικό. Καλή τύχη”, έγραψε.

Δεν παρέλειψε να αστειευτεί βέβαια με το ιαπωνικό επίθετο της μητέρας του που είναι αναγραμμένο στο απολυτήριό του: “Το μηχανογραφικό μου φυσικά δεν το έχω, στη φωτογραφία το απολυτήριο λυκείου με φωτογραφία μου στα 17 και εμφανές το γένος suzuki λες και πάω γυρεύοντας για τρολάρισμα”.

https://www.facebook.com/KontizasSotiris/posts/1120202441510535