Power Of Love: Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο
Reality TV

Power Of Love: Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Power Of Love: Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Το παιχνίδι της αγάπης συνεχίζεται κανονικά στο σπίτι του Power Of Love. Η Ραφαέλα εκνευρίζεται στην αρχή του επεισοδίου με την Ολυμπία και τη Ζένια που χορεύουν και παίζουν γιατί -όπως λέει- δεν είναι στο ίδιο mood. Την ίδια ώρα, στο σπίτι των αγοριών, ο Παύλος, σε συνομιλία με τον Τζόνι και τον Αλέξανδρο, λέει ότι έχει σιχαθεί και δεν θέλει να βλέπει κανέναν τους.

Νέος παίκτης

Ένας καινούριος παίκτης, ο Πάνος, θα κάνει την εμφάνισή του στο σπίτι του Power Of Love και θα κάνει πολλές κοριτσίστικες καρδιές να χτυπήσουν. Ραφαέλα και Άννα σίγουρα θα τον διεκδικήσουν, αν διαβάζουμε καλά το ύφος τους

Μετά τη Νέρτζη, τι;

Ο Τζόνι αισθάνεται στεναχωρημένος στην τοποθεσία Power Of Love γιατί με το που μπήκε αποχώρησε η αγαπημένη του Νέρτζη, κατόπιν αρνητικής ψηφοφορίας. Η Μαρία Μπακοδήμου, όμως, θα πει στον Τζόνι ότι η Ιόλη ήρθε στο παιχνίδι για εκείνον. Θα ενδώσει ή θα περιμένει τη Νέρτζη να γυρίσει;

Κάτι τρέχει με την Άννα

Ο Αντώνης είπε ότι «η Άννα ήταν καψούρα με το Βασίλη» κι η Μαρία Μπακοδήμου τον καλεί να επιχειρηματολογήσει σχετικά. Ο αναποφάσιστος του παιχνιδιού, Βασίλης, λέει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα για τη συμπάθεια της Άννας στο πρόσωπό του.

Ο Αλέξανδρος, που μέχρι πρότινος διεκδικούσε μια θέση στην καρδιά της Άννας, λέει ότι είχε καταλάβει κι εκείνος το ενδιαφέρον της για τον Βασίλη. Από την άλλη, ο Βασίλης, λέει ότι ο Παύλος κι ο Τζόνι έσπρωχναν τον Αλέξανδρο στην αγκαλιά της Άννας. Κι αρχίζουν οι παρεξηγήσεις.

Ακόμη μία αποχώρηση

Από το σπίτι του Power Of Love θα αποχωρήσει σήμερα και ένα από τα αγόρια, μετά την αποχώρηση της Νέρτζη στο χθεσινό επεισόδιο. Τα κορίτσια του σπιτιού θα ψηφίσουν το άτομο που δεν θέλουν να συνεχίσει στο παιχνίδι μαζί τους.

Δείτε περισσότερα στο τρέιλερ του επεισοδίου:

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/2113727075361362/