Power of love: Τα παράπονα της Έλενας και η δυσαρέσκεια του Φίλιππου
Reality TV

Power of love: Τα παράπονα της Έλενας και η δυσαρέσκεια του Φίλιππου

Power of love: Τα παράπονα της Έλενας και η δυσαρέσκεια του Φίλιππου

Ο Φίλιππος, ο πλέον δυναμικός παίκτης του Power of Love, μπήκε στο στόχαστρο στο χθεσινό επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι. Ο νεαρός που από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του να βρει το άλλο του μισό στο παιχνίδι και επέλεξε την Έλενα από όλες τις γυναίκες του σπιτιού φαίνεται ότι μάλλον βιάστηκε λίγο. Ακολουθεί άραγε κάποια στρατηγική που λίγο λίγο αποκαλύπτεται ή τον έχουμε… παρεξηγήσει;

Τα παράπονα της Έλενας

Στο χθεσινό επεισόδιο η Έλενα ένιωσε ότι αισθάνεται περίεργα που ο Φίλιππος δεν γνωρίζει πολλά πράγματα γι’ αυτή, και έτσι αποφάσισε να του μιλήσει!

Όταν μπήκε και η Μαρία Μπακοδήμου στο σπίτι, η συζήτηση πάλι περιστράφηκε γύρω από αυτό το ζήτημα, αφού ρώτησε το Φίλιππο αν γνωρίζει πράγματα για τη Μαρία, όπως τα γενέθλιά της ή πόσα αδέλφια έχει. Η απάντησή του ήταν “Τι σημασία έχουν αυτά;”.

Κατόπιν η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε την Έλενα αν ο Φίλιππος “τσαλακώνεται” και φυσικά η απάντηση του παίκτη ήταν άμεση: “Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος στο POL που έχει τσαλακωθεί περισσότερο”!

Ο πιο αγαπητός παίκτης και η δυσαρέσκεια του Φίλιππου

Η “κακή” βραδιά για το Φίλιππο συνεχίστηκε αφού τελικά δεν ήταν ο πιο αγαπητός παίκτης, παρόλο που ήταν μέσα στους τρεις πιο αγαπητούς.

Ο Φίλιππος φάνηκε να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για αυτό και φυσικά έγινε θέμα:

Ο Παύλος ήταν αυτός που τελικά αναδείχτηκε νικητής, που κέρδισε και την ασυλία.

Η πιο αγαπητή παίκτρια η Άννα

Από τα κορίτσια, η Άννα ήταν τελικά αυτή που κέρδισε την ασυλία ως πιο αγαπητή παίκτρια, αφού έπεισε για τις… προθέσεις της.