Power of Love: Η μητέρα της Μαρίας – Σοφίας και η συνταρακτική λεωφορειοπειρατεία
Reality TV

Power of Love: Η μητέρα της Μαρίας – Σοφίας και η συνταρακτική λεωφορειοπειρατεία

Power of Love: Η μητέρα της Μαρίας – Σοφίας και η συνταρακτική λεωφορειοπειρατεία

Δεν έλειψαν οι εντάσεις ούτε στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love. 

Ο Ίων ζήτησε τον λόγο από την Ολυμπία για μια ατάκα που έγραψε στα social media, θεωρώντας ότι αναφερόταν σε αυτόν. Εκείνη με τη σειρά της εκνευρίστηκε. Η σχέση τους πλέον είναι στα… μαχαίρια και το τέλος δεν ήταν τόσο ανώδυνο.

Πάντως η Ολυμπία φαίνεται πως νιώθει έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της αφού ο Φάνης την προσεγγίζει σιγά σιγά και εκείνη δείχνει πως ανταποκρίνεται.

Η παρατήρηση του Τζόνι που αποκάλυψε το μυστικό της Μαρίας – Σοφίας

Ο Τζόνι είπε στη Μαρία – Σοφία πως τον ενόχλησε ένα ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει πέρσι, βρίζοντας τη χώρα καταγωγής της Άννας Λορένη. Η ίδια αποκάλυψε πως είχε μια άσχημη περιπέτεια η μητέρα της και απολογήθηκε κλαίγοντας. Ποια ήταν αυτή;

Το 1999 είχε γίνει μία πολύ δυσάρεστη λεωφορειοπειρατεία με έναν κακοποιό να οδηγεί με την απειλή της χειροβομβίδας το λεωφορείο στην Αλβανία. Στη γειτονική χώρα οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν και τότε ένας επιβάτης, ο Γιώργος Κουλούρης, έπεσε νεκρός. Η μητέρα της παίκτριας Μαρίας – Σοφίας, όπως αποκάλυψε σήμερα, ήταν μέσα σε αυτό το λεωφορείο και γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Bu83PyLIUOa/

Ο Τζόνι τότε την πήρε αγκαλιά και της ξεκαθάρισε πως απλώς ήθελε να συζητήσουν. Η παρεξήγηση λύθηκε με τον Τζόνι να της λέει πως δεν είναι ρατσίστρια.

Και για να μαθαίνουν οι νεότεροι, ιδού τι είχε γίνει στην συνταρακτική εκείνη υπόθεση: