Power of Love – Spoiler Alert: Το “έσκασε” η Νέρτζη από το σπίτι – Πού είναι η παίκτρια;
Reality TV

Power of Love – Spoiler Alert: Το “έσκασε” η Νέρτζη από το σπίτι – Πού είναι η παίκτρια;

Power of Love – Spoiler Alert: Το “έσκασε” η Νέρτζη από το σπίτι – Πού είναι η παίκτρια;

Ένας… “κακός χαμός” γίνεται στο Power of Love.

Μόνο ριάλιτι αγάπης δεν πρέπει να θεωρείται ο φετινός κύκλος, αφού η ίντριγκα, οι πισώπλατες μαχαιριές και οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν.

Φίλοι προδίδουν φίλους και γενικότερα επικρατεί ένα πολύ κακό κλίμα.

Αποτέλεσμα είναι να επηρεάζεται και η υγεία κάποιων παικτών με τρανό παράδειγμα τη Νέρτζη, η οποία πρόσφατα είχε απουσιάσει λόγω έντονης αδιαθεσίας. Αιτία ήταν η εξασθένηση του οργανισμού της που οφειλόταν σε άγχος, έλλειψη ύπνου και σωστής διατροφής, κάτι που είχε πάθει και η Λένια.

Ο καβγάς της Άννας “πυροδότησε” εξελίξεις!

Ένας απρόσμενος καβγάς ανάμεσα στην Άννα και στον Μπιλ για τον κρυφό θαυμαστή της Άννας φαίνεται ότι “πυροδότησε” εξελίξεις στο παιχνίδι.

Δείτε τι έγινε με τους δύο παίκτες:

Αυτός ο καβγάς και το γεγονός ότι η Άννα δεν “τιμωρήθηκε” με κάποιον τρόπο από την παραγωγή την περασμένη εβδομάδα για τη συμπεριφορά της (αντίθετα ψηφίστηκε και πάλι αγαπημένη παίκτρια του κοινού), ξεκίνησε ένα “γαϊτανάκι” στα social media με κατηγορίες προς την παραγωγή του παιχνιδιού, ότι στηρίζει συγκεκριμένα άτομα (βλ. Άννα) και φέρεται άδικα σε άλλα άτομα.

Ο νέος παίκτης και η κλίκα

Είναι φανερό ότι η Νέρτζη έχει μπει στο στόχαστρο μιας περίεργης “κλίκας” (Τζόνι, Παύλος, ενώ και με την Άννα δεν είχε πια καλή σχέση, μετά τον καβγά τους) και μετά το Gala της περασμένης Παρασκευής (3/5), όπου βγήκε προτεινόμενη, τα πράγματα συνέχισαν να είναι άσχημα για την παίκτρια από τη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια εξέφρασε τη δυσαρέσκιά της που ψηφίστηκε και παρόλο που τελικά αποχώρησε ο Γιάννης Μυλωνόπουλος, η κατάσταση δεν εκτονώθηκε.

Ο νέος παίκτης, ο Αλέξανδρος, μπήκε στο παιχνίδι για εκείνη. Εξέφρασε το ενδιαφέρον του και, μάλιστα, ήρθαν αρκετά κοντά, κάτι που θα δούμε περισσότερο και στα επόμενα επεισόδια.

Προσοχή: Spoiler!

Στο Gala της επόμενης Παρασκευής (10/5), λοιπόν, θα δούμε να μην ενεργοποιείται η αρνητική ψηφοφορία του κοινού, από την οποία ο Παύλος Π. συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και θα αποχωρούσε.

Πέρα από αυτό όμως, στην ψηφοφορία των παικτών ήρθαν ισοψηφία στις αρνητικές ψήφους ο Νοντάρης με τον Αλέξανδρο.

Παρότι ο Νοντάρης δεν έχει κάποιο φλερτ στο σπίτι, ενώ ο Αλέξανδρος ξεκίνησε κάτι με τη Νέρτζη, οι άνδρες  ψήφισαν προς αποχώρηση τον Αλέξανδρο, εκτός του Μπιλ!

Δεν πρόλαβε να μπει στο παιχνίδι ο νέος παίκτης κι αμέσως τον έδιωξαν.

Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τη Νέρτζη, η οποία, όπως μάθαμε, έφυγε από την Κωνσταντινούπολη, χωρίς να ενημερώσει κανέναν στην παραγωγή.

Η Νέρτζη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε κρυφά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη η παίκτρια έχει κλειστό το κινητό της, ενώ οι βαλίτσες της δεν είναι στο δωμάτιό της.

Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να της επιφέρει κυρώσεις, διότι η παραγωγή απαγορεύει την οικειοθελή αποχώρηση, χωρίς να υπάρξει καμία ενημέρωση, έστω off camera.

Από την άλλη, να θυμίσουμε ότι ίδιο είχε γίνει πέρσι με τον Δώρο, που είχε φύγει και είχε πάει στα Κουφονήσια, σε ξενοδοχείο και μετά επέστρεψε στην Κύπρο.

Η παραγωγή δεν τον είχε τιμωρήσει, κάτι που ίσως τελικά να συμβεί και με τη Νέρτζη, ειδικά αν αποδειχθεί ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της.

Όπως λέγεται, η Νέρτζη έβαλε πάνω από τη συμμετοχή της την αξιοπρέπεια και την υγεία της, που είχαν κλονιστεί τελευταία.

Πολλοί είναι εκείνοι που στηρίζουν τη Νέρτζη για αυτή την απόφασή της.

https://twitter.com/__VasilikiS__/status/1125338866859245569

Πού είναι η Νέρτζη;

Το Ζnews έμαθε κατ’ αποκλειστικότητα ότι η Νέρτζη βρίσκεται στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη. Έφυγε στις 6 το πρωί από το ξενοδοχείο και πριν από λίγα λεπτά έστειλε μήνυμα σε συμπαίκτρια της, ότι είναι καλά στην υγεία της και δεν έχει καμία διάθεση και σκοπό να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Και λογικό είναι άλλωστε, όπως πιστεύουν και οι πρώην συμπαίκτριές της!