Power of Love – Λένια: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα;
Reality TV

Power of Love – Λένια: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα;

Power of Love – Λένια: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Κατερίνα;

Εκτός Power of Love είναι η Κατερίνα Σαββοπούλου, η οποία, όπως διαβάσατε στο Znews, μάζεψε την Τρίτη το απόγευμα τα πράγματά της και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο λόγος είναι ένα θέμα υγείας, με το πρόβλημα να επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κωνσταντινούπολη.

«Η Κατερίνα έχει ένα θέμα υγείας και κρίθηκε υποχρεωτικό να έρθει στην Ελλάδα. Δυστυχώς επειδή εκεί δεν υπήρχε συνεννόηση, πήρε την απόφαση να φύγει η κοπέλα γιατί έπρεπε να προσέξει τον εαυτό της. Από εκεί και πέρα θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και θα κριθεί το αν θα επιστρέψει στο παιχνίδι», δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Λένια και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι παίκτες:

«Δεν γνωρίζω αν μπορεί να επιστρέψει γιατί δεν έχω στα χέρια μου το αντίγραφο του συμβολαίου. Το έχω ζητήσει πολλές φορές και μέσω δικηγόρου. Το υπογράψαμε κάτω από συνθήκες πίεσης χρόνου και όταν είναι 40 σελίδες, είναι δύσκολο να διαβαστεί όλο»

Για το πώς είναι η Κατερίνα: «Η Κατερίνα είναι στην Αθήνα, θα κάνει τις εξετάσεις σήμερα, γιατί δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο, είναι σοβαρό θέμα υγείας. Αυτά που ακούγονται ότι έφυγε για να μην τη διαβάλλουν κλπ, είναι απλές φήμες. Τα ξέρω γιατί χθες ήμασταν μαζί στο σπίτι μου».