Power of love: Η άφιξη της Νέρτζης έφερε τα πάνω-κάτω στα κορίτσια
Reality TV

Power of love: Η άφιξη της Νέρτζης έφερε τα πάνω-κάτω στα κορίτσια

Power of love: Η άφιξη της Νέρτζης έφερε τα πάνω-κάτω στα κορίτσια

Τον παράγοντα “Νέρτζη” δεν είχαν υπολογίσει σωστά τα κορίτσια του Power of Love. Η ασθένεια της Κατερίνας άφησε κενή μία θέση στα κορίτσια και ο φόβος της Ζένιας ήταν να μην επιστρέψει η Νέρτζη.

Η επιστροφή της Νέρτζης έφερε γκρίνια και κόντρες

“Σας έλειψα;”

Με αυτή την ερώτηση η Νέρτζη τάραξε τα αγόρια που δεν την καλοδέχτηκαν όλα. Ο Ίον απέφυγε να απαντήσει και ήθελε να το κάνει προσωπικά.  Ο Τερζόπουλος παρατήρησε ότι ο Παύλος άλλαξε διάθεση όταν είδε τη Νέρτζη. Ο Φίλιππος ήταν αυτός που αντέδρασε πιο έντονα όταν η Νέρτζη πήγε να τον χαιρετήσει. “Δεν με χαιρέτησες αρκετά στα τελευταία live;”, της είπε επιδεικτικά.

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/videos/2199247807001008/

Ο μεγάλος χαμός έγινε στο σπίτι των κοριτσιών αφού εκεί  δεν ήταν όλες πρόθυμες να τη χαιρετίσουν, ειδικά η Ζένια και η Λένια. Τελικά όλες σηκώθηκαν αν και απρόθυμα.

Είχαν προηγηθεί συζητήσεις μεταξύ της Ζένιας και της Λένιας που η πρώτη εξέφραζε την ελπίδα να μην είναι η Νέρτζη που θα επιστρέψει στο παιχνίδι γιατί δημιουργεί κλίκες.

Η Λένια μάλιστα είπε ότι όσο η Νέρτζη έλειπε είχαν ησυχία και εξέφρασε την ελπίδα να μη γυρίσουν οι εντάσεις.

Μόλις η Νέρτζη έκατσε στο τραπέζι με τις άλλες κοπέλες έγινε… χαμός.  Η Ζένια έδειξε αμέσως την ενόχλησή της από την επάνοδό της και την κατηγόρησε ότι χαλάει το κλίμα στο σπίτι.

Το πάρτι στο twitter με την έκφραση της Ζένιας

Η Νέρτζη απολαμβάνει τη στήριξη του κόσμου και γι’ αυτό μπήκε ξανά στο σπίτι κάτι που όμως δεν άρεσε στη Ζένια. Η ταραγμένη όψη της δεν πέρασε απαρατήρητη στο Twitter!