Πάνος Ζάρλας – Στέλλα Μιζεράκη: Προσπάθειες επανασύνδεσης;
Reality TV

Πάνος Ζάρλας – Στέλλα Μιζεράκη: Προσπάθειες επανασύνδεσης;

Πάνος Ζάρλας – Στέλλα Μιζεράκη: Προσπάθειες επανασύνδεσης;

Ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη ήταν οι νικητές του περσινού Power of Love, που είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Το ζευγάρι ήταν από εκείνα που είχαν κερδίσει από νωρίς τις εντυπώσεις και η σχέση τους απασχόλησε τα media και μετά το τέλος του ριάλιτι. Μάλιστα ήταν παρουσιαστές της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Σκάσε και κολύμπα”.

Ο ξαφνικός χωρισμός

Το ζευγάρι όμως χώρισε τον Νοέμβριο, κάτι που δυσαρέστησε τους χιλιάδες νεαρούς fans τους και ο λόγος του χωρισμού, όπως είχε τονίσει ο Πάνος σε συνέντευξή του, ήταν το γεγονός πως δεν είχαν προλάβει να γνωριστούν καλύτερα, ενώ στην εκπομπή που παρουσίασαν ξεκίνησαν οι πρώτοι καβγάδες. Εξάλλου στη σχέση τους είχε έρθει και πολύ νωρίς η συγκατοίκηση αφού εκείνη είχε ουσιαστικά μετακομίσει στο διαμέρισμά του στον Πειραιά.

Αμέσως μετά τον χωρισμό τους μάλιστα εκείνη είχε απαθανατιστεί στην ίδια περιοχή με τον πρώην σύντροφό της, τον επίσης Κρητικό, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο Game of Love του ΑΝΤ1. Γιάννης Λεβεντάκης. Αντιθέτως, ο Πάνος Ζάρλας, προσπάθησε να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή.

Υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Znews, μετά από επικοινωνία που είχαμε με το κοντινό περιβάλλον τους, ο Πάνος και η Στέλλα επικοινωνούν και πάλι σχεδόν καθημερινά και η σχέση τους έχει ξεκινήσει να αναθερμαίνεται. «Δεν είναι σίγουρο πως θα υπάρξει επανασύνδεση» αναφέρει πηγή στο Znews.

«Τα πράγματα μεταξύ τους είναι ακόμη ρευστά, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και σίγουρα η καθημερινή τους επικοινωνία δείχνει πως ο ένας δεν έχει ξεπεράσει οριστικά τον άλλον. Εξάλλου η σχέση τους ήταν 100% αληθινή και δεν έγινε για τηλεοπτικές εντυπώσεις».

Από το Instagram του Πάνου Ζάρλα, φαίνεται πως εδώ και λίγες μέρες έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του γνωστού μπαρ Cartel στην ακτή Κουμουνδούρου, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης αρκετών Πειραιωτών.