Πάνος Ζάρλας: Πώς τον αποχαιρέτισαν οι συμπαίκτες του;
Reality TV

Πάνος Ζάρλας: Πώς τον αποχαιρέτισαν οι συμπαίκτες του;

Πάνος Ζάρλας: Πώς τον αποχαιρέτισαν οι συμπαίκτες του;

Η είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη του Power of Love, Πάνου Ζάρλα, έφερε κύμα θλίψης ειδικά στους συμπαίκτες του.

Από τους πρώτους που τον αποχαιρέτισαν ήταν η Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολούθησαν και άλλες αναρτήσεις, όπως αυτή στα social media του φετινού παιχνιδιού όπου ανέβηκε μία ανάρτηση που αποχαιρετά τον Πάνο.

https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/posts/912612025758417

Η πρώην σύντροφός του και παίκτρια του ριάλιτι, Στέλλα Μιζεράκη, έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του Πάνου σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” και είναι σοκαρισμένη.

Ένας ένας οι παλιοί του συμπαίκτες του εκφράζουν τη θλίψη τους για το νέο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω , οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπο του πως νιώθει. Θα μας λείψεις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Natsakos (@natsakos.a) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια ότι έφυγες!Εχουμε πράγματα να κάνουμε..Είχαμε τόσα όνειρα να πραγματοποιήσουμε οι δυο μας..!!Ειχαμε πει ότι θα βοηθάει ο ένας τον άλλον στα δύσκολα !!Περνάω πάρα πολύ δύσκολα τώρα κ δεν είσαι εδώ!! Αγορακι μου καλό παράδεισο να έχεις θα μείνεις αξέχαστος στις μνήμες όλων γιατί είχες έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα !!Ησουν πραγματικός μαχητής ..ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!! Θα είσαι πάντα μέσα μου!!ΣΑΓΑΠΑΩ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Theofilos (@pan_theon_official) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πανούλη μου καρδιά μου …πες μου ότι μου κάνουν πλάκα ..δεν μπορώ να το πιστέψω δεν γίνεται ..πονάει πολύ….έφυγες νωρίς για τη γη των αγγέλων ψυχή μου ..θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο και αυτή την τρέλα …Καλό παράδεισο αγάπη μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ..δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μου ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴀʀɪɴᴀ ᴠᴇᴀᴢᴏɢʟᴏᴜ ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@marina_veazoglou) στις

Ανάμεσα στους επώνυμους που έκαναν post για τον θάνατο του Πάνου ήταν και η Ελένη Χατζίδου. Ο Πάνος είχε πρωταγωνιστήσει στο κλιπ του τραγουδιού της «Δε θα σε περιμένω»:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αχχχχ παιδάκι μου…η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου…ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου…κουράγιο στην οικογένεια… Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις