«Όλα Λάθος»: Θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο;
Reality TV

«Όλα Λάθος»: Θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο;

«Όλα Λάθος»: Θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο;

Τα δύο κορίτσια που ξεκίνησαν στο «Όλα λάθος», στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, μίλησαν στη «Φωλιά των Κου Κου».

Η Άννα Μαρία Βέλλη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποχωρήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, από την εκπομπή, ενώ η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε για τον τσακωμό ανάμεσα στην συνεργάτιδα της και τον παρουσιαστή.

«Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι αυτή τη στιγμή» είπε η Άννα Μαρία Βελλή σχετικά με το αν θα βρίσκεται στην εκπομπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

«Είναι όλα στον αέρα αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον μέσα μου», πρόσθεσε.

Η δημοσιογράφος όταν αποχώρησε από τη σύσκεψη που έγινε στο OPEN, είπε χαρακτηριστικά «Θα το σκεφτώ και θα σας απαντήσω», σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Γρηγόρη Μπάκα και η ίδια απάντησε:

«Ισχύει. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Είτε με τα πρόσωπα, είτε με τη θεματολογία, είτε με τη διαμόρφωση του στούντιο. Σε όλους προτάθηκαν αλλαγές και ο καθένας πρέπει να το σκεφτεί. Εγώ δεν έχω απαντήσει ακόμα, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν εκτός εκπομπής: «Δεν πήρα το καπελάκι μου και πάω σε άλλη εκπομπή. Οι άνθρωποι του OPEN με εκτιμούν και τους εκτιμώ. Πρέπει να αποφασίσω και πρέπει και εκείνοι να αποφασίσουν αν η απόφαση μου τους κάνει».

«Αν αποχωρήσω δεν θα μαλώσω με κάποιον. Έχω καταλάβει ότι στο OPEN είναι ανοιχτές οι πόρτες και δεν υπάρχουν δάχτυλα να μου δείχνουν την έξοδο».

«Δεν τσακώθηκαν»

Η Μαντώ Γαστεράτου ρωτήθηκε για τον τσακωμό που φάνηκε να έγινε στην τελευταία εκπομπή του «Όλα Λάθος».

«Δεν τσακώθηκαν οι άνθρωποι και δεν ξέρω πως βγήκε αυτό προς τα έξω», δήλωσε η Μαντώ Γαστεράτου και αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη συνεργάτιδά της εκτός εκπομπής:

«Δεν ξέρω κάτι οριστικό και τι μέλλει γενέσθαι».

Σχετικά με τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Πολλές φορές όταν μιλάω μαζί του νιώθω ότι μιλάω με τον πατέρα μου. Δεν γίνεται να κολλάμε με όλους».