MasterChef: Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία;
Reality TV

MasterChef: Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία;

MasterChef: Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία;

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef ανακοινώθηκε η νικήτρια ομάδα της πρώτης εξωτερικής δοκιμασίας, που προβλήθηκε χθες από την ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Η νικήτρια ομάδα

Αφού πρώτα οι 3 κριτές συζήτησαν με τις δυο ομάδες το τι συνέβη στην διαδικασία, τους ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα. Η νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε με μόλις 3 ψήφους διαφορά από την άλλη και έτσι με 22 έναντι 19 τη νίκη πήρε η μπλε ομάδα.

Η νικήτρια ομάδα με οδηγό τον Γιάννη Αποστολάκη βρέθηκε σε έναν μαγευτικό χώρο στην καρδιά της Αθήνας και γεύτηκε ένα share styling menu, βασισμένο σε εξαιρετικά υλικά, τα οποία παράγονται με ηθικές πρακτικές.

https://www.instagram.com/p/BuKCO5DjGxC/

Ένταση στην κόκκινη ομάδα

Οι παίκτες της ηττημένης ομάδας έκαναν τον απολογισμό τους, συζητώντας τι πήγε στραβά και έχασαν έστω και με μικρή διαφορά. Ο Χαράλαμπος θεώρησε πως η Γιάννα τον επέλεξε προτελευταίο γιατί έκρινε με προσωπικά και όχι μαγειρικά κριτήρια.

Με τη σειρά της, η Γιάννα στάθηκε σε κάτι που είπε στη δοκιμασία ο Κύπριος συμπαίκτης της. Ο Χαράλαμπος υποστήριξε πως εκείνη επέλεξε αρκετούς ερασιτέχνες, κάτι που ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες του. «Με αυτές τις δηλώσεις με τι ψυχολογία  θα πάνε να μαγειρέψουν τα παιδιά. Θα του τραβήξουν κανένα κατακέφαλο και θα πάει από εκεί που ήρθε ή θα τον γράψεις στα α… και θα δουλέψεις κανονικά», είπε η Γιάννα.

Η πρώτη υποψήφια

Η Κωνσταντίνα δεν είχε δικαίωμα να διεκδικήσει ασυλία διότι ψηφίστηκε από την αρχηγό της ομάδας, τη Γιάννα, ως η πιο αδύναμη παίκτρια. Έτσι, ήταν η πρώτη υποψήφια. Μια απόφαση που συζητήθηκε με την Κωνσταντίνα να εκφράζει τα παράπονά της.

Το παιχνίδι ασυλίας

Δυο μέρη είχε το παιχνίδι ασυλίας. Το πρώτο ήταν μια διαδικασία που οι παίκτες όφειλαν να αντιγράψουν όσο πιο πιστά μπορούσαν. Η διαδικασία ήταν να φιλετάρουν ένα κουνέλι σε 15 λεπτά. Οι παίκτες που κατάφεραν να προκριθούν στο επόμενο στάδιο ήταν η Ιωάννα, ο Χρήστος και η Μαρία.

https://www.instagram.com/p/BuKAl7QjDHW/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο νικητής

Το επόμενο στάδιο ήταν να δημιουργηθεί ένα πιάτο με το κουνέλι που είχαν στα χέρια τους μέσα σε 35 λεπτά. Ο Χρήστος έκανε την καλύτερη προσπάθεια και κέρδισε την ασυλία.

https://www.instagram.com/p/BuKH2V_jnqN/?utm_source=ig_web_copy_link