MasterChef: Η σάλτσα που έκρινε τον νικητή και η πρόβλεψη της Λιζ για τον τελικό
Reality TV

MasterChef: Η σάλτσα που έκρινε τον νικητή και η πρόβλεψη της Λιζ για τον τελικό

MasterChef: Η σάλτσα που έκρινε τον νικητή και η πρόβλεψη της Λιζ για τον τελικό

Πολύ ιδιαίτερο αποδείχτηκε το αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Καθώς το ριάλιτι αρχίζει να δυσκολεύει και το επίπεδο των παικτών να ανεβαίνει, οι δοκιμασίες δυσκολεύουν αλλά δείχνουν ποιος είναι ικανός να αντεπεξέλθει και ποιος όχι.

Έτσι και σήμερα, η κουζίνα του MasterChef είχε ιδιαιτερότητες και προκλήσεις που τελικά οδήγησαν την συμπαθή Λιζ στην έξοδο από το μαγειρικό σπίτι.

Το καρέ του αρνιού με τη δύσκολη σάλτσα

Πρώτα από όλα, είδαμε τέσσερις γυναίκες υποψήφιες για αποχώρηση και οι τέσσερις από τον ίδιο μέντορα.

Δεύτερον το πιάτο ήταν ιδιαίτερα περίτεχνο στο στήσιμο και στην εκτέλεση και οι κριτές ζήτησαν πιστή αντιγραφή.

Τα κορίτσια ρίχτηκαν στη μάχη, τα παιδιά του εξώστη βοηθούσαν όσο μπορούσαν αλλά τελικά και οι τέσσερις δυσκολεύτηκαν πολύ στη χρήση της χύτρας και στο να πετύχουν να φτιάξουν τη σάλτσα του πιάτου.

Περισσότερο από όλους η Λιζ χρειάστηκε την παρέμβαση και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που της άνοιξε τη χύτρα αλλά και του Πάνου Ιωαννίδη που της έδωσε μια συμβουλή για να σώσει τη σάλτσα.

Η αποχώρηση της Λιζ

Οι κριτές κλήθηκαν να δοκιμάσουν τέσσερα πιάτα και έκριναν ότι αυτό της Ιωάννας ήταν σίγουρα πιο κοντά στο αρχικό πιάτο και έτσι την έστειλαν στον εξώστη.
Το δεύτερο καλύτερο πιάτο ήταν της Μαρίας, η οποία ενθουσιάστηκε και έσπευσε να φιλήσει τον Πάνο Ιωαννίδη.
Έμειναν η Άλκηστις και η Λιζ. Οι κριτές βρήκαν και τα δύο πιάτα είχαν αδυναμίες στη σάλτσα και αυτή θα έκρινε το ποια από τις δύο θα αποχωρούσε.
Στη Λιζ αναγνώρισαν ότι παρά την ατυχία της, η σάλτσα ήταν καλή, όμως τελικά η Άλκηστις παρέμεινε στο παιχνίδι.
Η Λιζ παρέδωσε την κονκάρδα και την ποδιά της και λίγο πριν φύγει ο Πάνος Ιωαννίδης της ζήτησε να του πει ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του ριάλιτι. Και όντως του ψιθύρισε την άποψή της.

Η συγκίνηση των παικτών και η πρόβλεψη για τον τελικό

Η Λιζ φεύγοντας άφησε ένα γράμμα στους συμπαίκτες της που έδινε από ένα χαρακτηριστικό παρατσούκλι στον καθένα αλλά και έκανε την πρόβλεψή της για την τελική τριάδα του παιχνιδιού.
Κατά την άποψή της οι τρεις που θα αναμετρηθούν θα είναι η Σπυριδούλα, ο Μάνος και ο Πάνος.

Οι παίκτες που πλέον έχουν απομείνει είναι 14 και στο επόμενο επεισόδιο θα περάσουν από μία ομαδική δοκιμασία στο Ζάππειο.