MasterChef: Οι κριτές “έδειξαν τα δόντια τους”
Reality TV

MasterChef: Οι κριτές “έδειξαν τα δόντια τους”

MasterChef: Οι κριτές “έδειξαν τα δόντια τους”

Επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, κόντρες και μία αυστηρότατη ποινή το αποψινό MasterChef. Μπορεί να πράγματα να ξεκίνησαν χαλαρά με μαντινάδες αλλά εξελίχθηκαν πολύ σκληρά, με τους τρεις σεφ – κριτές να μην συγχωρούν λάθη και παραλείψεις.

Η δοκιμασία του Mystery Box

Η πρώτη δοκιμασία ξεκίνησε όταν όλοι άνοιξα το Mystery Box όπου ανακάλυψαν απλά υλικά και σε μικρή ποσότητα. Οι κριτές επικαλέστηκαν τις ικανότητες των παικτών στην οικιακή οικονομία.

Τι έκρυβε το Mystery Box;

Οι παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη αλλά μόνο 3 πιάτα ξεχώρισαν: του Πάνου, του Αλέξανδρου και του Μανώλη:

Νικητής ήταν ο Πάνος.

Το τεστ δημιουργικότητας

Ο Πάνος πολύ σύντομα ανακάλυψε ότι το τεστ δημιουργικότητας έκρυβε μια έκπληξη, καθώς το βασικό του υλικό ήταν το… ψωμί. Απλές φέτες ψωμιού του τοστ θα έπρεπε να γίνουν δημιουργικά πιάτα.

Η Ελίζαμπεθ ξεχώρισε για το γλυκό της και ήταν η νικήτρια του τεστ, όπως και η ομελέτα του Χρήστου Μπάρκα αλλά και το εναλλακτικό τιραμισού του Χαράλαμπου.

Τα πιάτα που εξόργισαν τους κριτές

Οι τρεις κριτές δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του τεστ.

Εκείνη όμως που δέχτηκε την πιο σκληρή κριτική ήταν η Άλκηστις από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος κυριολεκτικά την “ισοπέδωσε” με την φράση: “Το χιούμορ μου τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα κακά πιάτα”. Ο σεφ συνέχισε να είναι αυστηρός όσο οι παίκτες του έφερναν πιάτα που δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών του.

Από τα πιο κακά πιάτα και αυτό της Σπυριδούλας αλλά και του Παντελή:

Η αυστηρότατη ποινή

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις των παικτών και έτσι εξάντλησαν όλη τους την αυστηρότητα λέγοντας ότι οι αυριανοί υποψήφιοι για αποχώρηση είναι 9 και όχι 3, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους.

Έτσι, το αυριανό επεισόδιο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!