MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε;
Reality TV

MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Ένας παίκτης αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, αφού απέτυχε τόσο στη δεύτερη ατομική ασυλία που δόθηκε όσο και στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ποιος παίκτης πήρε τη δεύτερη ατομική ασυλία;

Παρά τα δάκρυα της Ασημίνας, εκείνη, ο Παντελής και η Ιωάννας συμμετείχαν στη δεύτερη δοκιμασία για ατομική ασυλία. Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να ψήσουν τρία μοσχαρίσια φιλέτα: ένα rare, ένα medium και ένα well done.

Στη δοκιμασία επικράτησε η Ασημίνα και έτσι ο Παντελής και η Ιωάννα διεκδίκησαν, στη συνέχεια, την παραμονή τους.

Το πιάτο αντιγραφής και η δοκιμασία αποχώρησης

Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν η Ιωάννα και ο Παντελής έφερε την υπογραφή του executive chef Βασίλη Μουρατίδη. Επρόκειτο για μπακαλιάρο με κρέμα λεμόνι, γλάσο από τον ζωμό του και σως με γιαούρτι και λάδι μαϊντανού.

Ο χρόνος που είχαν η Ιωάννα και ο Παντελής ήταν 75 λεπτά.

Ο παίκτης που έφυγε

Για το πιάτο 1 (σ.σ. του Παντελή), ο Βασίλης Μουρατίδης βρήκε ομοιότητα με το πρωτότυπο, αλλά όλοι οι κριτές είπαν ότι ήταν αδύναμο στην υφή, στο λεμόνι, στην πιπεριά και στο γιαούρτι. Ο καλεσμένος chef τόνισε: «Θα περνούσε το πάσο».

Για το πιάτο 2 (σ.σ. της Ιωάννας), ο Βασίλης Μουρατίδης έμεινε ευχαριστημένος από το γλασάρισμα και τη σάλτσα, αλλά εντόπισε αδυναμία στον πουρέ. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιποι κριτές.

Στη συνέχεια, οι τέσσερις κριτές ανακοίνωσαν τη βαθμολογία τους. Ως εκ τούτου, ο Παντελής πήρε 29/40 και η Ιωάννα 28/40, με αποτέλεσμα η δεύτερη να αποχωρήσει από το MasterChef. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης έμεινε χωρίς παίκτη στην ομάδα του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, στη συνέχεια, έκανε επαγγελματική πρόταση στην παίκτρια που αποχώρησε.