MasterChef: Δοκιμασία αποχώρησης για γερά νεύρα
Reality TV

MasterChef: Δοκιμασία αποχώρησης για γερά νεύρα

MasterChef: Δοκιμασία αποχώρησης για γερά νεύρα

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef κυριάρχησε η δοκιμασία αποχώρησης μεταξύ δύο παικτών, που πολλοί θεώρησαν ότι έπρεπε να φτάσουν μέχρι τη δεκάδα του παιχνιδιού. Η ψηφοφορία, πάντως, κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό και έκανε έναν συμμετέχοντα να δακρύσει.

Ποια φράση του Παντελή εκνεύρισε τη Σπυριδούλα;

Η φράση του Παντελή στο χθεσινό επεισόδιο: «Εσύ σταμάτα, να μιλήσουν οι άλλοι παντελονάτα» εκνεύρισε τη Σπυριδούλα και πρόσθεσε: «Θα βγει έξω και θα τον σφάξουν όλες οι γυναίκες».

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα δάκρυα του Θάνου

Από τη διαδικασία ψηφοφορίας εξαιρέθηκαν η Γιάννα και ο Χρήστος που είχαν ατομική ασυλία. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έθεσαν προς αποχώρηση τον Ντέιβιντ, ως αρχηγό της ομάδας που ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία, αλλά και τον Μανώλη εξαιτίας των υλικών που επέλεξε.

Ο Θάνος συγκινήθηκε γιατί στο παρά πέντε δεν ισοψήφησε με τον Μανώλη, που ήταν υπαρχηγός της ομάδας, και έτσι γλίτωσε από τη δοκιμασία αποχώρησης. Ο ίδιος, πάντως, τόνισε πως ένιωσε εξιλαστήριο θύμα, λέγοντας: «Είμαστε στο MasterChef, οι μαχαιριές θα πέσουν».

Η δοκιμασία αποχώρησης

Ο νικητής του προηγούμενου MasterChef, Τιμολέων Διαμαντής, ήταν καλεσμένος στη δοκιμασία αποχώρησης.

O Τιμολέων Διαμαντής έφτιαξε και το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι δύο υποψήφιοι, το οποίο ήταν φιλέτο μόσχου με κρέμα κατσαμάκι, σάλτσα πετιμέζι, κρεμμυδάκια στιφάδο και πίκλα μανιταριού.

Ο Ντέιβιντ δεν φάνηκε να είναι ικανοποιημένος από το πιάτο του. «Όταν το άφηνα, είδα πως δεν ήταν στημένο όπως και του Τιμολέοντα». Από την πλευρά του, ο Μανώλης είπε: «Δεν θέλω να ξαναβάλω τη συγκεκριμένη ποδιά (σ.σ. υποψηφίου προς αποχώρηση)». Οι τρεις κριτές, μαζί με τον περσινό νικητή, βαθμολόγησαν την προσπάθεια των δύο παικτών.

https://www.instagram.com/p/Bt6mN14jYar/?utm_source=ig_web_copy_link

Μετά την ψηφοφορία των τεσσάρων κριτών, εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής του Star ήταν ο Ντέιβιντ, ο οποίος ανήκε στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

https://www.instagram.com/p/Bt6pR1zAC8n/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι είπε ο Ντέιβιντ μετά την αποχώρησή του; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί: