Master Chef: Κάτι ξινό για τον Σωτήρη Κοντιζά και η σεφ Σπυριδούλα
Reality TV

Master Chef: Κάτι ξινό για τον Σωτήρη Κοντιζά και η σεφ Σπυριδούλα

Master Chef: Κάτι ξινό για τον Σωτήρη Κοντιζά και η σεφ Σπυριδούλα

Οι κριτές του Master Chef τρολάρονται και ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει βαλθεί να τρελάνει τον… κοντό της παρέας, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο δεύτερος μπορεί να κρατάει το… επίπεδο χωρίς να απαντάει, όμως «χτυπάει» την κατάλληλη στιγμή χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια στον «ανταγωνιστή» του στο παιχνίδι.

Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο της πλάκας ανάμεσα στους τρεις σεφ, οι οποίοι δείχνουν να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή του τηλεπαιχνιδιού.

Τι φαγητό θα έφτιαχνε ο Κουτσόπουλος στον Κοντιζά;

Η πρώτη δοκιμασία για τους παίκτες του Master Chef είχε την άνεση της ελευθερίας κινήσεων. Οι «21» επέλεξαν οι ίδιοι τι θα μαγειρέψουν και οι κριτές περίμεναν μία ώρα να δοκιμάσουν τα πιάτα.

Μέσα σε αυτήν την ώρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπαιξε ένα παιχνίδι με τους Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά. Σε αυτό, ο πρώτος αποκάλυψε ποια θα ήταν τα χαρακτηριστικά που θα είχε το φαγητό που θα έφτιαχνε για τον καθένα.

Κάτι φινετσάτο για τον Πάνο Ιωαννίδη, με γεύσεις από Ιταλία , καθώς αποτελεί τον «Ζαμπούνη» της μαγειρικής, και κάτι ξινό για τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει όσα άκουσε.

Βρήκε το δάσκαλό του;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να τρολάρει τους άλλους δύο κριτές του παιχνιδιού, φαίνεται όμως ότι στην ομάδα του έχει τον θηλυκό Λεωνίδα, τη Σπυριδούλα. Ο διάλογος μεταξύ τους είναι τόσο απολαυστικός όσο και το πιάτο της Σπυριδούλας: