GNTM: Τα δάκρυα, το “ξέσπασμα” του Άγγελου Μπράτη και το μήνυμα για το bullying
Reality TV

GNTM: Τα δάκρυα, το “ξέσπασμα” του Άγγελου Μπράτη και το μήνυμα για το bullying

GNTM: Τα δάκρυα, το “ξέσπασμα” του Άγγελου Μπράτη και το μήνυμα για το bullying

Το τέλος του σημερινού επεισοδίου του GNTM επιφύλαξε μία έκπληξη ως προς την ιστορία του κοριτσιού που εμφανίστηκε στους κριτές.

Η Ελένη είχε να διηγηθεί μια ιστορία θάρρους για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από μικρή λόγω του bullying που δέχτηκε για το χρώμα της καθώς είναι μετανάστρια από την Αφρική.

” Έχω περάσει δύσκολα λόγω του ρατσισμού. Έχω γνωρίσει πολύ bullying από πολύ μικρή ηλικία και γι’ αυτόν τον λόγο έχω έρθει εδώ για να εμπνεύσω τα παιδιά της επόμενης γενιάς από μένα”.

“Έχει τύχει να μπω σε λεωφορείο και να με σπρώξει άτομο αποκαλώντας με νέγρα. Δυστυχώς έχει γίνει η καθημερινότητά μου”, διηγήθηκε η κοπέλα.

“Στην αρχή είχα πολύ θυμό αλλά μετά κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν το έχω εγώ. Γι’ αυτό τον λόγο δεν είχα πολλούς φίλους μεγαλώνοντας”, είπε.

Αυτή η φράση “πάτησε” την ευαίσθητη χορδή του Άγγελου Μπράτη που σηκώθηκε με δάκρυα να την αγκαλιάσει λέγοντας “ούτε εγώ είχα”.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο ίδιος προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημά του με τον ψυχοθεραπευτή του.

“Ξέσπασε” ο Μπράτης

Τη δική της εμπειρία με το bullying διηγήθηκε η Βίκυ Καγιά και ζήτησε να αντιδράμε επί τόπου.

“Σαν μήνυμα να πούμε stop this! Enough is enough!”είπε.

“Είναι ένα υπέροχο μήνυμα που αφορά πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό το θέμα του ρατσισμού είναι γελοίο και εγώ ντρέπομαι που είμαι Έλληνας αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και σου συμπεριφέρονται έτσι στον δρόμο.

Ο χώρος της μόδας δεν έχει κανέναν περιορισμό σε τίποτα, στον κόσμο της μόδας μπορείς να είσαι φτωχός, να είσαι πλούσιος, να είσαι από το τελευταίο χωριό του κόσμου, να έχεις οποιαδήποτε κοινωνική θέση, οποιοδήποτε χρώμα, οποιαδήποτε σεξουαλικότητα δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να έχεις ταλέντο”, είπε ξεσπώντας ο Άγγελος Μπράτης.

Οι κριτές μέσα σε κλίμα συγκίνησης πέρασαν την κοπέλα στην επόμενη φάση.

Μάλιστα ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σηκώθηκαν και έβαλαν την Ελένη να πατήσει μόνη της το “ναι” στις οθόνες τους, κάνοντάς την να κλάψει.