GNTM: Η αποχώρηση της Ελευθερίας, η καλύτερη φωτογραφία και οι “κακίες” των FF
Reality TV

GNTM: Η αποχώρηση της Ελευθερίας, η καλύτερη φωτογραφία και οι “κακίες” των FF

GNTM: Η αποχώρηση της Ελευθερίας, η καλύτερη φωτογραφία και οι “κακίες” των FF

Η Ελευθερία, το κορίτσι με το Golden Pass ήταν αυτή που δεν μπήκε στη δεκάδα του GNTM και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Είχε ακούσει τα λιγότερο κολακευτικά σχόλια από τους κριτές.

Ήταν αυτή που η Κάτια πέτυχε να διώξει, δίνοντάς της το δεύτερο ντισαβαντάζ, να φωτογραφηθεί χωρίς καμία βοήθεια από τους κριτές, τον φωτογράφο ή τις φίλες της.

Η ίδια το κατάλαβε ότι θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει και προσπάθησε να είναι ψύχραιμη.

Από την άλλη, παίκτριες όπως η Εμμανουέλα άκουσε σχόλια του τύπου “το μάτι των τηλεθεατών θα γίνει γαρίδα από το επεισόδιο” ή αυτό που άκουσε η Ίλντα ότι “μας ψάρωσες”.

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν υπόθεση δύο κοριτσιών, της Ίλντας και της Άννας. Η Άννα είχε τελικά την πιο σέξι φωτογραφία και κέρδισε το αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφιση.

Όπως ακούστηκε να λέει, σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει σε βάρος της Μαρίας γιατί “της την σπάει”.

Η Ίλντα θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό της για τη Βίκυ Καγιά και το έκανε, με την Άννα να θριαμβολογεί υπεροπτικά λέγοντας στα κιου “ό,τι και να λες στην Καγιά εγώ είχα την καλύτερη φωτογραφία”.

Η Ελευθερία, η Κέισι και  η Ασημίνα είχαν τις τρεις χειρότερες φωτογραφίες, όμως οι κριτές αποφάσισαν ότι η Ελευθερία ήταν αυτή που έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι κοπέλες, ακόμα και οι FF έσπευσαν να αγκαλιάσουν και να χαιρετήσουν την Ελευθερία.

“Δεν έκλαψε με το κρεμμύδι, έκλαψε με την αποχώρηση. Ντάξει, τα καλά συναισθήματα αργούν να έρθουν. Μια χαρά”, ήταν ο θρίαμβος της Κάτιας.

“Θεωρώ ότι η Ελευθερία αξίζει περισσότερο σαν μοντέλο από την Κάτια και θα κάνει πολλά πράγματα έξω”, είπε η Άννα Μαρία που όπως είπε η “οικογένειά τους χάλασε” εννοώντας τη στενή παρέα που έκανε με την Κέισι, τη Χαρά, την Ελευθερία.

Βέβαια, κάποιες παίκτριες “έβγαλαν” νύχια και στη Μαρία.

Η Χαρά της ζήτησε τον λόγο γιατί έτρεξε να την αγκαλιάσει και να την τραβήξει πάνω της, λέγοντάς της ότι η ίδια και οι φίλες της είναι πιο κοντά με την Ελευθερία και θέλουν να την αποχαιρετίσουν απρόσκοπτα.

“Ήταν πολύ μεγάλη κακία αυτό που είπες”, της απάντησε η Μαρία.