Εύη Ιωαννίδου: “Αναθεώρησα την άποψή μου για κάποιες κοπέλες”
Reality TV

Εύη Ιωαννίδου: “Αναθεώρησα την άποψή μου για κάποιες κοπέλες”

Εύη Ιωαννίδου: “Αναθεώρησα την άποψή μου για κάποιες κοπέλες”

Δεν μάσησε τα λόγια της η πρώην παίκτρια του GNTM που βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. “Δεν θα ξαναπήγαινα σε σόου μοντέλων”, δήλωσε με ειλικρίνεια η Εύη Ιωαννίδου.

O Γρηγόρης θύμισε στο κοινό το συγκλονιστικό αγώνισμα του Nomads όπου η Εύη είχε λιποθυμήσει, περιστατικό στο οποίο ήταν παρών ως παρουσιαστής.

“Αδικήθηκα στο GNTM”

Η συζήτηση ήρθε φυσικά στο GNTM και στις ίντριγκες που δημιουργήθηκαν γύρω από την Εύη και την “τριάδα της φωτιάς” αλλά και τον τελικό. Να μερικές χαρακτηριστικές ατάκες της Εύης:

Για όσα της καταλογίζουν για την “κακία” που έβγαλε ως μέλος της τριάδας: “Βγήκαμε κακές. Εγώ όμως μίλαγα πολύ ειλικρινά. Κάποιες κοπέλες όμως κρυβόντουσαν. Έτσι η Εύη βγήκε η κακιά. Μετά το παιχνίδι όμως έχω μια θετική αύρα από τον κόσμο”.

Για τις επιθέσεις που δέχεται εξαιτίας του GNTM: “Δέχομαι την κριτική αλλά ο άλλος να με γνωρίζει από κοντά”, ξεκαθάρισε.

Για το αν έχει την ίδια άποψη έξω από το παιχνίδι για κάποιες παίκτριες: “Αναθεώρησα την άποψή μου για κάποιες κοπέλες που τις γνώρισα έξω από το παιχνίδι όπως η Ιωάννα Σαρρή και η Ειρήνη Ερμίδου”. Επίσης είπε: “Δεν μετανιώνω για κάποιες κοπέλες που δεν ήρθα κοντά”. “Και μου είπαν και είπα συγγνώμη σε κάποιες κοπέλες που αδίκησα”.

Για το αν αδικήθηκε στον τελικό: «Θεωρώ ότι αδικήθηκα που έφυγα” και πρόσθεσε: “Αδικήθηκα γιατί η φωτογραφία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια και από τους τέσσερις κριτές. Του κυρίου Σκουλού το κόψανε το σχόλιο στο μοντάζ, δεν παίχτηκε ποτέ γιατί με είχε αποθεώσει. Και πώς γίνεται να διώξουν μια κοπέλα η οποία έχει τέσσερα θετικά σχόλια, μια πάρα πολύ καλή φωτογραφία, έχει αναδείξει απίστευτα το φόρεμα που φοράει. Πώς με διώχνεις; Θα το μάθω κάποια στιγμή”.

“Επειδή δεν θέλω να τα ανακατεύω και να τα σκαλίζω και να λέω «γιατί». Είναι η επιλογή τους, τη δέχομαι, είναι η άποψη των κριτών, αλλά μέσα μου εμένα με έχει πειράξει. Γιατί πιστεύω ότι μου άξιζε μια θέση στον τελικό”.

Για τη νικήτρια του GNTM και τις κοπέλες που έφτασαν τον τελικό: «Στην αρχή την Καζαριάν δεν την πίστευα καθόλου. Γιατί πίστευα ότι θα έφευγε. Ήταν δύο φορές προτεινόμενη. Μετά όμως ανέβηκε και στον τελικό πήγε πάρα πολύ καλά, ήταν πολύ καλή. Ήμουν πιο πολύ στην Εβελίνα. Δεν το περίμενα, ανατροπή!”. “Φαβορί θεωρούσα την Εβελίνα”, είπε η Εύη.

“Πίστευα ότι θα ήμουν η νικήτρια. Πίστευα ότι θα ήμουν στη δυάδα με την Εβελίνα και το πίστευαν πάρα πολλοί αυτό».

Η κόντρα με το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό»

Η Εύη Ιωαννίδου αναφέρθηκε και για το σάλο που δημιουργήθηκε με την παρουσία της στο «Πρωινό» και τι έγινε πριν και μετά. Ειδικότερα αναφέρθηκε στην έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Άρη Καβατζίκη και τη Φαίη Σκορδά και τα υποτιμητικά σχόλια τόσο του πρώτου όσο και της Αφροδίτης Γραμμέλη για το πρόσωπό της.

“Είναι η άποψή τους και δεν μπορώ να τους αλλάξω γνώμη. Αλλά αποδεικνύω με τις δουλειές μου. Είπε δηλαδή ότι αν κάνω Vogue εξώφυλλο θα βγει γυμνός στο Σύνταγμα. Αν όμως κάνω; Θα θέλουμε να τον δούμε γυμνό; Κάποια πράγματα είναι λίγο ακραία!”, δήλωσε με νόημα.