“Χρυσή τηλεόραση”: Άκρως ακατάλληλη!
Reality TV

“Χρυσή τηλεόραση”: Άκρως ακατάλληλη!

“Χρυσή τηλεόραση”: Άκρως ακατάλληλη!

Ερωτικά συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς την εκπομπή του «Για την παρέα» με τη «Χρυσή Τηλεόραση» να διατηρεί την ίδια διάθεση.

Ο παρουσιαστής είδε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τρώει γυναικεία εσώρουχα, φορώντας κόκκινη περούκα και κόκκινα φτερά. «Είναι ωραίο να τρώμε τα βρακιά μας;», αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Σκέψου να μπερδευτείς και να φας τα κανονικά».

Συζήτηση από… στήθους και Κωνσταντίνος Αργυρός

Η Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την πρόκληση της Κατερίνας Καινούργιου στον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά ούτε και τη σχεδόν… γυμνή εμφάνιση της Κόνυ Μεταξά. Όσο για τις πλαστικές στήθους, ακούστε τι είπε:

Μουτσινάς αλά Φωτεινή Τσιτσίγγου

Δεν άντεξε τη στεναχώρια που πέρασε η Ρένια στο Power of Love και ερμήνευσε Φωτεινή όπως μόνο ο ίδιος ξέρει.

Η Αναστασία Γιουσέφ έκανε την εκπομπή ακατάλληλη

Η Αναστασία είχε προκαλέσει τον Νίκο Μουτσινά να τη βγάλει ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου, εκείνος μετέτρεψε το πλατό σε εστιατόριο και εκείνη του χόρεψε.

 Τι συμβαίνει με τη Φαίη Σκορδά και τον Αλέξη Γεωργούλη;

Η παρουσιάστρια ήταν αμήχανη μπροστά στον ηθοποιό, ο οποίος είχε μια περίεργη οικειότητα απέναντί της. «Άκουγα μόνο το “πάρ’τα μωρή άρρωστη”» είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τη Μαρία Μπεκατώρου και τα κοντοσούβλια.

Η Ζέτα, η Ρόδος και τα κλεμμένα της Βάνιας

Στο «Ρουκ Ζουκ» ξέρουν μόνο μια λέξη για να περιγράψουν τη Ρόδο. Από την άλλη η Βάνια έμεινε από έμπνευση και έκλεψε τραγούδι το οποίο… σέρβιρε για ποίημά της στο κοινό.

https://streamable.com/p73gv

Ρομαντικά… not!

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε επιλέξει να κλείσει την ενότητα του με ένα ρομαντικό τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια, όμως η παραγωγή είχε άλλη άποψη.