Χρήστος Μπάρκας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του και το tweet του Κουτσόπουλου
Reality TV

Χρήστος Μπάρκας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του και το tweet του Κουτσόπουλου

Χρήστος Μπάρκας: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του και το tweet του Κουτσόπουλου

O Χρήστος, ο περίφημος “κρατς” είναι εκτός τελικού και μόνο καλές κουβέντες μπορεί να πει κανείς για αυτόν.

Ο παίκτης αμέσως μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του αποψινού επεισοδίου του MasterChef όπου έμεινε εκτός τελικού έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στο Instagram και στο Twitter.

Με τις αναρτήσεις του απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο ευγενής είναι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή! Σήμερα τελειώνει για μένα αυτό το υπέροχο και περιπετειώδες ταξίδι μου στο @masterchefgr αλλά ανοίγονται νέοι δρόμοι και καινούργιες ευκαιρίες μπροστά μου! Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό, ήθελα πολύ να παλέψω γι αυτό τον τίτλο αλλά χάρη στα άπειρα μηνύματα σας και την αγάπη που μου δείχνετε καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι πάντα ο προορισμός! Φεύγω από το @masterchefgr γεμάτος, καλύτερος μάγειρας με πολλές γνώσεις και εμπειρίες, γεμάτος από αγάπη και συναισθήματα, γεμάτος όμορφες εικόνες και φυσικά χαρούμενος για τα όσα έζησα! Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό, δεν πίστευα πόσους φίλους πλέον μπορεί να έχω εκεί έξω! Κλείνοντας για τελευταία φορά την πόρτα του @masterchefgr αυτό που κρατάω είναι μόνο τις όμορφες στιγμές, τους ανθρώπους που γνώρισα, τα συναισθήματα που βίωσα πάνω στη κουζίνα και τα ταξίδια που κάναμε με τους κριτές και τα παιδιά. Συγκινούμαι πολύ με τα όσα σας γράφω αλλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για όσα έζησα σ αυτό το υπέροχο και μοναδικό ταξίδι! Το @masterchef είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε μάγειρα! Ένα πράγμα κατάλαβα και θέλω να σας συμβουλεύσω μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας και πάντα να βρίσκετε λόγους για να χαμογελάτε! Θέλει κόπο, θέλει θυσίες, θέλει αφοσίωση, θέλει πάθος αλλά έτσι και αλλιώς τίποτα στη ζωή μας δεν έρχεται εύκολα! #masterchefgr @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristos Barkas (@xristos_bark) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι αφανείς ήρωες, οι άνθρωποι που ήταν κοντά μας όλο αυτό το διάστημα χωρίς εσείς να τους βλέπετε, αλλά και οι άνθρωποι που εμείς χωρίς εκείνους δεν θα ήμασταν οι ίδιοι. Νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, οι άνθρωποι αυτοί είναι μια σπουδαία ομάδα 70 και πλέον ατόμων που ήταν μαζί μας κάθε μέρα! Παραγωγοί, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και ηχολήπτες… ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν είχα δει ποτέ πως γυρίζεται μια εκπομπή και δεν ήξερα πως είναι ο κόσμος της τηλεόρασης. Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν μπορώ να σας πω ότι ο κόσμος της τηλεόρασης που εγώ γνώρισα είναι πολύ ευγενικοί άνθρωποι, χαμογελαστοί με μεράκι και πάθος για τη δουλειά τους. Ήταν δίπλα μας σε ότι τους χρειαζόμασταν, στα εύκολα, στα δύσκολα και πάντα με μια σκέψη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα για όλους εσάς εκεί έξω! Άνθρωποι που αγαπούσαν πολύ όλο αυτό που κάνουν και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά τους! Σ αυτή λοιπόν την ομαδάρα εγώ οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί ξέρω πολύ καλά ότι η επιτυχία της εκπομπής και όλων εμάς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σ εκείνους! Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά και εγώ ένιωσα ότι συνεργάστηκα με τους καλύτερους! Ευχαριστώ λοιπόν το @starchanneltv για την ευκαιρία που μου έδωσε και φυσικά όλη την ομάδα του @masterchefgr , σας αγαπώ πολύ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristos Barkas (@xristos_bark) στις

Την ίδια ανάρτηση έκανε και στο Twitter αλλά σπαστή:

Όσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αποχαιρέτισε τον παίκτη του με στίχο από τραγούδι!

Και η απάντηση του Χρήστου: