Αθηνά Χρυσαντίδου: Αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα με συγκινητικό τρόπο
Reality TV

Αθηνά Χρυσαντίδου: Αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα με συγκινητικό τρόπο

Αθηνά Χρυσαντίδου: Αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα με συγκινητικό τρόπο

Η Αθηνά Χρυσαντίδου κι η Άννα Λορένη είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή φιλία με τον Πάνο Ζάρλα στο περσινό Power of Love.

Η είδηση του θανάτου του 28χρονου τις σόκαρε.

Θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον φίλο τους με τον δικό τους τρόπο.

Η Αθηνά με ένα βίντεο, χωρίς “αντίο”, αλλά με μια υπόσχεση. Πως θα ξαναχορέψουν!

“Πάνο…όπως τότε…θυμάσαι;;; Έτσι σε αγκαλιάζω και σήμερα.. σφιχτά, πραγματικά. Δεν θα σου πω «αντίο». Θα σου πω μόνο καλό παράδεισο. Και να θυμάσαι Πάνο…εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η Άννα με μια φωτογραφία από τη στιγμή που είχε αποχωρήσει αναγκαστικά από το παιχνίδι κι ο Πάνος είχε δακρύσει τόσο για την ίδια, όσο και για τον φίλο του και τότε δεσμό της, Παναγιώτη.

Η Άννα έγραψε στη λεζάντα: “ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μας διέλυσες ρε Πάνο. Να ρίχνεις καμία μάτια κ εδώ κάτω από κει ψηλά”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποιος να το λέγε ότι αυτή εδώ η στιγμή θα ηταν κ η τελευταία φορά που σε είδα . Θυμάμαι σαν χτες την ημέρα των γεννεθλιων σου … Έξω στα σκαλιά πίσω από τα studio , να καπνίζουμε κ μιλάμε μέχρι τα μεσάνυχτα . Τόσα όνειρα χαμένα … Οι αναμνήσεις του power of love δεν θα είναι ποτε ξανα το ίδιο . Όλοι εμείς που μοιραστήκαμε μαζί σου την πιο έντονη εμπειρία της ζωής μας , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Μας διέλυσες ρε Πανο Να ρίχνεις καμία μάτια κ εδώ κάτω από κει ψηλά . R.I.P @panos_zarlas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loreni_Anna_Official (@lorenianna) στις