Ριάλιτι 2023-2024: Ο τηλεοπτικός οδηγός της σεζόν ανά κανάλι
Reality TV

Ριάλιτι 2023-2024: Ο τηλεοπτικός οδηγός της σεζόν ανά κανάλι

Ριάλιτι 2023-2024: Ο τηλεοπτικός οδηγός της σεζόν ανά κανάλι

Δείτε αναλυτικά ποια και πού θα προβληθούν από τα κανάλια την σεζόν 2023 - 2024

Αρκετά προβλέπεται να είναι τα ριάλιτι για την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024, με τα τηλεοπτικά κανάλια να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες ανακοινώσεις για την προβολή τους.

«Μπροστάρηδες» όπως πάντα το Star και ο ΣΚΑΪ που παραδοσιακά εντάσσουν κάθε χρόνο τέτοια παιχνίδια στο πρόγραμμά τους.

Δείτε αναλυτικά τον τηλεοπτικό οδηγό με όλα τα ριάλιτι ανά κανάλι για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

ALPHA

Secret Song

Το Secret Song προγραμματίζεται για να προβληθεί στον Alpha, με τη Ναταλία Γερμανού να βρίσκεται στο τιμόνι. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις και η ίδια έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της μία γεύση για το περιεχόμενο του προγράμματος.

Όπως είπε, «πρόκειται για ένα special event που θα προβάλλεται μια φορά τον μήνα.  Έχει σαν κεντρικό άξονα ένα τραγούδι που σου έχει σημαδέψει τη ζωή και έρχονται και κάποιοι σαν έκπληξη δική σου άνθρωποι που στήνουν την έκπληξη μαζί με εμένα και την ομάδα μου».

Ναταλία Γερμανού: Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε για το Secret Song

Από κοντά και το J2US που  μπορεί να μην υπάγεται σε αυτό που λέμε ριάλιτι, ωστόσο, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Νίκος Κοκλώνης ρίχνοντας αυλαία για τη φετινή χρονιά ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές. Έτσι, το J2US επιστρέφει δυναμικά το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Φεβρουάριο.

ANT1

Dragons’ Den

Έξι θα είναι από τη νέα σεζόν οι κριτές στο ριάλιτι επενδύσεων του ΑΝΤ1. Εκτός από τον επιχειρηματία Τάσο Οικονόμου έρχεται και ο Δημήτρης Μάλλιος στη θέση του Πολ Ευμορφίδη που δεν συνεχίζει τη νέα σεζόν στην παρέα των Βαφειά, Γιοχάη, Περγαντά και Χατζηστεφανή. Παρουσιαστής σταθερά θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

STAR

Φάρμα

Μεγάλη συζήτηση είχε γίνει για το ποιος θα παρουσιάσει το ριάλιτι του STAR, με διάφορα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι. Το κανάλι με ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε πως παρουσιαστής της «Φάρμας» θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Μάλιστα, ο κριτής του MasterChef και εν καιρώ παρουσιαστής, είχε επιβεβαιώσει την είδηση με ένα χιουμοριστικό post στο Instagram.

«Φάρμα»: Έρχεται στο Star με Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο «τιμόνι» – Η επίσημη ανακοίνωση

Fame Story

Ένα από τα πιο θρυλικά ριάλιτι της τηλεόρασης επιστρέφει, με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει ο  ίδιος πως θα είναι ο παρουσιαστής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Καλοκαίρι #Yes μίλησε για το φιλόδοξο αυτό project που αναλαμβάνει:

«Πλέον θα είμαι παρουσιαστής στο Star! Θα παρουσιάσω το Fame Story τον Σεπτέμβριο. Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα έχουμε μία αποχώρηση την εβδομάδα.

Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό».

First Dates

Κανονικά και το φθινόπωρο εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και το ριάλιτι ραντεβού του καναλιού αφού η πρώτη απόπειρα στη late night στέφθηκε με επιτυχία και έγινε viral με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην παρουσίαση.

MasterChef 8

Το ριάλιτι μαγειρικής -παρά τη φημολογία και τον πάγο που μπήκε στο GNTM- θα συνεχίσει κανονικά και για 8η χρονιά, με το trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής να έχει ήδη προβληθεί λίγο πριν από την αυλαία του έβδομου κύκλου.

Αν και τα σενάρια ήταν πολλά, για το αν οι κριτές θα παραμείνουν οι ίδιοι ή θα αλλάξουν, η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού για φέτος, μίλησε στους δημοσιογράφους και επιβεβαίωσε πώς Κουτσόπουλος – Κοντιζάς – Ιωαννίδης συνεχίζουν κανονικά ως κριτές.

ΣΚΑΪ

My Style Rocks

Το My Style Rocks μπορεί να ολοκληρώθηκε για τη φετινή σεζόν, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, ήδη έχουν ξεκινήσει τα casting calls για την επόμενη σεζόν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια, καθώς όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχωρεί.

Η κριτής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του znews.gr, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Star αλλά οι τελικές υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει.

Shopping Star: Όλη η αλήθεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

I am a celebrity get me out of here

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναμένεται να τρέξει τη νέα σεζόν με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό – αν και ακόμη δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση – και είναι ακόμη ένα μεγάλο ερωτηματικό για το ποιος θα βρίσκεται μαζί του.

Το project που θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, είναι διαμορφωμένο για δύο παρουσιαστές. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και ρεπορτάζ, τα ονόματα που έχουν ακουστεί για συμπαρουσίαση είναι του Αλέξη Παππά και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Και οι δύο παίκτες μιας και συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης, γνωρίζουν τον Γιώργο Λιανό, έχουν μια παραπάνω οικειότητα και σίγουρα θα μπορέσουν να βρουν πιο άμεσα τον κοινό κώδικα επικοινωνίας τους on air. Ωστόσο, όλα θα επιβεβαιωθούν με την ανακοίνωση του καναλιού.

Survivor

Μπορεί το Survivor All Star να ολοκληρώθηκε και όλοι να θεωρούσαν πώς ο κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης έκλεισε, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήρθε να ανατρέψει τα γεγονότα.

Στον τελικό του ριάλιτι, ανακοίνωσε πώς θα υπάρξει και δεύτερος γύρος All Star, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη μιας και οι πληροφορίες του Znews και του Γιάννη Πουλόπουλου αναφέρουν πώς το Survivor θα επιστρέψει μεν αλλά από το δεύτερο μισό της σεζόν, στην κλασική του μορφή, με Διάσημους και Μαχητές.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν