Πέμη Ζούνη: Δεν ήξερε ποιος είναι ο Ανδρέας Γεωργίου
Τηλεόραση

Πέμη Ζούνη: Δεν ήξερε ποιος είναι ο Ανδρέας Γεωργίου

Πέμη Ζούνη: Δεν ήξερε ποιος είναι ο Ανδρέας Γεωργίου

Η Πέμη Ζούνη μίλησε από το μαγαζί της στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου“, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή της στην τηλεόραση ύστερα από 15 χρόνια.

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αναφέροντας πως από μικρή ήταν μέσα στο θέατρο. Έτσι, το θεωρούσε φυσικό να είναι σε αυτόν τον χώρο και αργότερα.

Για τη σχέση με την κόρη της, Ελεονώρα, είπε: “Παρότι έλειπα αρκετά συχνά, ήμασταν πολύ κοντά με την κόρη μου και παρακολουθούσα ότι μεγάλωνε ως ένα ευτυχισμένο παιδάκι. Στο σχολείο έκρυβε το πώς με λένε, γιατί δεν ήθελε να λένε πως ήταν παιδί επώνυμης μητέρας. Τώρα έκανε μια δύσκολη εγχείρηση, αλλά όλα καλά ευτυχώς. Αυτό το περιστατικό μου έμαθε πολλά. Μου θύμισε ποια είναι τα σημαντικά”.

Επιστροφή στην τηλεόραση

Ύστερα από 15 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, η Πέμη Ζούνη επιστρέφει για χάρη της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου.

Για την αποχή της από την τηλεόραση είπε: “Δεν είχε τύχει κάτι να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Τώρα είμαι χαρούμενη γιατί θα ξαναβρώ τον χώρο που μου έλειψε λίγο”.

Για τη νέα της συνεργασία τόνισε: “Είχα ακούσει ότι η δουλεία του (σ.σ. Ανδρέα Γεωργίου) σκίζει από νούμερα, αλλά δεν είχα δει ποτέ κάτι, αλλά του το είπα. Δεν τον γνώριζα τον Ανδρέα Γεωργίου. Μου αρέσουν τα ταξίδια. Θα έχει και εξωτερικό. Θα είναι η Θάλεια Ματίκα, η Δανάη Παππά, ο Ιάσωνας Παπαματθαίου. Ο ρόλος μου θα είναι μια μητέρα 2 αγοριών, θα είμαι επιστήμονας. Αν μου ζητήσει συμβουλές ο Ανδρέας, θα τις δώσω με πολλή χαρά. Και ο Παπακαλιάτης μου ζητούσε συμβουλές”.