Ζέτα Δούκα: Θα είναι στο “Καφέ της Χαράς”;
Νέα

Ζέτα Δούκα: Θα είναι στο “Καφέ της Χαράς”;

Ζέτα Δούκα: Θα είναι στο “Καφέ της Χαράς”;

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από 15 χρόνια, για τα γενέθλια του ΑΝΤ1 και όλοι οι πρωταγωνιστές του τότε θα πάρουν τους ρόλους τους και στο τώρα.

Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας, για να… φρεσκάρει λίγο το σίριαλ, έχει αποφασίσει να κάνει κάποιες «τονωτικές ενέσεις» και μία από αυτές θα είναι η παρουσία της Ζέτας Δούκας.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην «Φωλιά των Κου Κου» ότι της έχει γίνει πρόταση την οποία έχει αποδεχτεί.

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι 15 χρόνια μετά. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά… Ο Χάρης Ρώμας για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 θα κάνει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο. Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. Μέσα σε αυτά τα σενάρια που γράφονται, ο Χάρης ήθελε να εμφανιστεί μια νέα γυναίκα, ως νέα είσοδος και μου πρότεινε να είμαι εγώ. Δεν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, με πολλή χαρά όμως τη δέχτηκα και μακάρι να ευοδωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Θα είναι η Ρένια Λουιζίδου στο remake;

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η Ζέτα Δούκα ρωτήθηκε για την παρουσία της Ρένιας Λουϊζίδου κι εκείνη αποκάλυψε: «Από ό,τι ξέρω από τον Χάρη, η Ρένια Λουιζίδου θα είναι σε κάποια επεισόδια, γιατί έχει ένα θέμα με το άλλο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, είναι πολύ δύσκολο να το αφήσει. Αλλά δεν θέλω να το πάρετε αυτό ως δεδομένο, γιατί είναι πληροφορίες που ξέρω από τον Χάρη. Χάρη συγγνώμη αν είπα κάτι που δεν έπρεπε».