YFSF: Ημιτελικός με συγκίνηση και εκπληκτικές φωνές
Νέα

YFSF: Ημιτελικός με συγκίνηση και εκπληκτικές φωνές

YFSF: Ημιτελικός με συγκίνηση και εκπληκτικές φωνές

Πολλές εμβληματικές φωνές και μουσικές προσωπικότητες “παρήλασαν” από τον ημιτελικό του YFSF απόψε (21/4).

Από τον Phil Collins και την Janis Joplin μέχρι την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Χαρούλα Αλεξίου, κάθε εμφάνιση ήταν ξεχωριστή.

Οι κριτές άκουσαν, είδαν και βαθμολόγησαν τους παίκτες.

Όλη η φετινή ομάδα παικτών του YFSF δήλωσαν την ώρα της βαθμολογίας τη συγκίνησή τους και τον ενθουσιασμό τους που ήταν μέρος αυτού του σόου.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε ότι ο τελικός θα προβληθεί την Κυριακή 5 Μαΐου σε ένα πολύ σπέσιαλ επεισόδιο με εκλεκτούς καλεσμένους.

Όσο για την Κυριακή του Πάσχα η παραγωγή έχει ετοιμάσει ένα σπέσιαλ επεισόδιο με ελληνικά τραγούδια.

Ελένη Φιλίνη: Milva – “Θάλασσα”

Πολύ κοντά στην Milva έφτασε με την εμφάνισή της η Ελένη Φιλίνη που άκουσε καλά σχόλια από την επιτροπή.

Ευθύμης Ζησάκης: Βαγγέλης Σειληνός – Sunshine for your dreams

Μια σκηνή από την αγαπημένη “Παριζιάνα” θέλησε να αναβιώσει ο Ευθύμης.

Ίαν Στρατής: Phil Collins – In the air tonight

Εκπληκτικός ο Ίαν Στρατής ως Phil Collins όχι μόνο στη φωνή αλλά και στην performance με αποτέλεσμα να πάρει ομόφωνο μπράβο από τους κριτές.

Μελίνα Μακρή: Ελένη Τσαλιγοπούλου – “Να μ’ αγαπάς”

“Πρέπει να είναι πολύ ταλαντούχος κάποιος για να κάνει αυτό που έκανε η Μελίνα”, είπε ο Δημήτρης Σταρόβας. Όλη η επιτροπή έμεινε άφωνη θεωρώντας ότι όντως η Μελίνα ήταν η Ελένη Τσαλιγοπούλου. “Ήσουνα υπέροχη”, της είπε η Μιμή Ντενίση. “Είσαι σοκαριστικά ίδια με την Ελένη”, της είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Πασχάλης Τσαρούχας: David Gilmour – Wish you were here

Δύσκολος ο ρόλος του Πασχάλη που ομολόγησε ότι η φωνή του Gilmour έχει ένα “γρέζι” που δεν ήξερε αν θα μπορούσε να πετύχει. “Φαίνεται ότι το γούσταρε πάρα πολύ” είπε ο Δημήτρης Σταρόβας αλλά ομολόγησε ότι δεν μπορεί να απαιτήσει από τον Πασχάλη να μοιάσει σε έναν τόσο μεγάλο μουσικό.

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Rage against the machine – Killing in the name of

“Tέρμα τα γκάζια” για τον Βαγγέλη με ένα πολύ υψηλής ενέργειας τραγούδι. “Χόρτασες μαλλί μπαγάσα!” του είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όλοι οι κριτές είπαν ότι ήταν πιστή μεταφορά του ορίτζιναλ τραγουδιού.

Εύα Τσάχρα: Janis Joplin – Cry baby

Όρθιοι σηκώθηκαν οι κριτές για να χειροκροτήσουν την Εύα για την ερμηνεία της. “Συγκλονιστική! Ό,τι και να πούμε είναι λίγο” ήταν τα λόγια της Μιμής Ντενίση.

Κατερίνα Στικούδη: Χαρούλα Αλεξίου – “Μία είναι η ουσία”

Προσπάθησε η Κατερίνα Στικούδη, έκανε μία καλή εμφάνιση όμως δεν μπόρεσε να αποδώσει τόσο πιστά την ιδιαίτερη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου.

Αργύρης Αγγέλου: Bon Jovi – Always

Ο Αργύρης ομολόγησε ότι δεν άκουγε ροκ. Κατάφερε βέβαια να αποδώσει το τραγούδι τoυ Jon Bon Jovi ως ένα βαθμό. “Δεν ήσουν αρκετά Αμερικανός” του είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.  “Δεν ήταν η καλύτερή σου εμφάνιση” ομολόγησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Χρύσπα: Alicia Keys – Fallin

Ζωντανά πιάνο έπαιξε η Χρύσπα που είχε αρκετή αγωνία και άγχος να αποδώσει σωστά το τραγούδι της Alicia Keys. Οι κριτές παρόλα αυτά την επαίνεσαν για την προσπάθειά της, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας διαφώνησε με τον Γιώργο Μαζωνάκη και βρήκε ότι η Χρύσπα ήταν πολύ καλή στο να συνδυάσει τραγούδι με παίξιμο.

Ο νικητής της βραδιάς

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Εύα Τσάχρα – Janis Joplin που με την μοναδική φωνή της και την ερμηνεία της κέρδισε τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες της.

Οι 4 που πέρασαν στον τελικό

Με βάση τη συνολική τους βαθμολογία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, 4 παίκτες πέρασαν στον τελικό.

Ο Ίαν Στρατής με 238 πόντους, η Κατερίνα Στικούδη με 227 πόντους, ο Αργύρης Αγγέλου με 208 πόντους και η Μελίνα Μακρή με 197 πόντους.