Βίκυ Κάβουρα: «Για να ονοματίσει εμένα πρέπει να πονάει πολύ μέσα της»
Νέα

Βίκυ Κάβουρα: «Για να ονοματίσει εμένα πρέπει να πονάει πολύ μέσα της»

Βίκυ Κάβουρα: «Για να ονοματίσει εμένα πρέπει να πονάει πολύ μέσα της»

Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου.

«Έχω φάει πολλά χαστούκια στη ζωή μου»

Η Βίκυ Κάβουρα δήλωσε: «Οι άλλοι βλέπουν μια σκληρή, δυναμική γυναίκα και μου συμπεριφέρονται ανάλογα. Έχω φάει πολλά χαστούκια στη ζωή μου. Κατά βάθος, όμως, νιώθω κοριτσάκι και είμαι καλός άνθρωπος».

Πώς έπαιξε στο «Το αμάρτημα της μητρός μου»;

Η ίδια ήταν δασκάλα pilates και έβλεπε την είδηση για την -τότε- καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Το αμάρτημα της μητρός μου». Η Βίκυ Κάβουρα, ύστερα από τηλεφώνημα του Νίκου Πολυδερόπουλου, πήγε και βρήκε τον σκηνοθέτη, ο οποίος της είπε: «Μου αρέσεις, πήγαινε αύριο για οντισιόν!».

Το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε σε παλαιότερο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο φερόταν να είχε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα όταν αμφότεροι συμμετείχαν στο Dancing With The Stars, λέγοντας: «Είχε ακουστεί κάτι, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, το οποίο βιάστηκα να διαψεύσω και ίσως να χρησιμοποίησα μια τσουχτερή λέξη».

Τι συμβαίνει με τον Σάββα Γκέντσογλου;

Η Βίκυ Κάβουρα σχολίασε και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον ξέρω από 17 χρόνων, αλλά δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχουμε επαφές. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν είναι ο αδελφός μου και άλλαξαν τη φωτογραφία».

«Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε περιοδικό, θέλοντας να κάνει κακό, γιατί μου έκανε κακό το να φέρομαι ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, και για να το κάνει σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιον λόγο» ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη. Η ίδια είπε: «Η ηθική μου είναι απαράβατη. Έμεινα όταν το είδα» και συμπλήρωσε: «Ξέρει η ίδια γιατί το έκανε, δεν θέλω να το παίξω καλή, είμαι. Δεν είμαι πουθενά σ’ αυτό. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου και είμαι εύκολο θύμα».

Τα οικονομικά προβλήματα

Η Βίκυ Κάβουρα είπε: «Την επόμενη φορά που θα είμαι με έναν άνθρωπο, δεν θα κρύβομαι, θα καμαρώνω. Δύο χρόνια δεν ήθελα κάποιον άνθρωπο στη ζωή μου. Περνούσα μια θλίψη και έπρεπε να σταθώ οικονομικά».

Τι είπε για τον Νίκο Κοκλώνη;

«Συναντηθήκαμε στη Ρώμη για την εκπομπή του, Celebrity Travel. Είπαμε, αρχικά, το καλοκαίρι να κάνουμε μια εκπομπή και έγινε τώρα. Είμαι χαρούμενη και το It’s Show Time θα συνεχιστεί» αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.