Βίκυ Καγιά: Πώς είναι ο Ηλίας Κρασσάς ως μπαμπάς;
Νέα

Βίκυ Καγιά: Πώς είναι ο Ηλίας Κρασσάς ως μπαμπάς;

Βίκυ Καγιά: Πώς είναι ο Ηλίας Κρασσάς ως μπαμπάς;

Η Βίκυ Καγιά είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια και μια ευτυχισμένη μανούλα, η οποία κλείνει ραντεβού με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά για να περάσουν προσωπικό χρόνο μαζί.

Το μοντέλο μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε με το GNTM και συνεχίζει να γνωρίζει με το Shopping Star: «Την επιτυχία πάντα πρέπει να την παίρνουμε με μία ψυχραιμία, ούτε στα πολύ σοβαρά, ούτε να μην την χαιρόμαστε. Η δική μου δουλειά ήταν άλλη, ήμουν μοντέλο».

Για το γεγονός ότι δεν έχει επηρεαστεί ο χαρακτήρας της από τη δημοσιότητα: «Από πολύ μικρή είμαι εκτεθειμένη στα φώτα, εδώ και 25 χρόνια δηλαδή ίσως το απομυθοποίησα και επειδή μου ήρθε και λίγο μαλακά, το συνήθισα. Είναι ο τρόπος που ζω, δεν μπορείς να κρύβεις την προσωπική σου ζωή από ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε επιλέγουν καθημερινά να σε βάζουν στο σπίτι τους.

Από την άλλη δεν θέλω κι εγώ να βγαίνουν όλα στη δημοσιότητα, γιατί θέλω να προφυλάξω τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και μπορεί να μου πουν γιατί μας έβγαλες στη δημοσιότητα, εμείς δεν θέλαμε».

Όσο για τη ζωή στο σπίτι και πώς τα καταφέρνει: «Δεν ξέρω αν τα βγάζω πέρα, το αποτέλεσμα θα φανεί. Εγώ κάπως λέω ότι τα καταφέρνω, κάπως γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το μόνο που ξέρουν τα παιδιά είναι ότι η μαμά τους δουλεύει και προσπαθεί με την καρδιά της».

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της: «Δεν έχω καθόλου προσωπικό χρόνο. Βρισκόμαστε με ραντεβού με τον Ηλία. Είναι ο βασιλιάς της καρδιάς μου. Ο Ηλίας όταν έχει χρόνο είναι φουλ μπαμπάς. Είναι ζηλευτός και είναι και παράδειγμα».

Για το αν θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια: «Νομίζω ότι κλείσαμε».