Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον Alpha
Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον Alpha

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον Alpha

""Έτσι θεώρησαν ότι έπρεπε να με ευχαριστήσουν για τα χρόνια της συνεργασίας μου εκεί"

Δικό της κανάλι στο YouTube δημιούργησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το όνομα Vicky’s Vita, προκειμένου να έχει έναν δικό της δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό της.

Στο πρώτο της βίντεο η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το άγνωστο παρασκήνιο για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της από τον Alpha.

“Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στον Alpha με τη νέα διοίκηση δεν μπόρεσα ούτε να σας χαιρετήσω. Δεν μου δόθηκε αυτό το δικαίωμα και θεωρώ ότι ήταν δικαίωμά μου και υποχρέωσή τους”, ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση ότι το “Πάμε Πακέτο” δεν θα συνεχίσει της
έγινε στα μέσα Αυγούστου, γεγονός που δεν της επέτρεψε να συζητήσει με κανένα άλλο κανάλι προκειμένου να βρει εγκαίρως νέα τηλεοπτική στέγη για την επιτυχημένη εκπομπή της.

“Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά”, είπε ακόμα, προσθέτοντας ότι της το είπε ένας άνθρωπος που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της.

“Έτσι θεώρησαν ότι έπρεπε να με ευχαριστήσουν για τα χρόνια της συνεργασίας μου εκεί, που ήταν πάνω από 17 με πολλές επιτυχίες. Μόνο επιτυχίες είχε αυτή η συνεργασία”, τόνισε ακόμα.

Ωστόσο, ευχαρίστησε τον Alpha για αυτό το δώρο που της έκανε και δεν ήταν άλλο από τη  σχέση αγάπης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εκείνης και των τηλεθεατών.

“Προσωπικά δεν θα τη σταματούσα την εκπομπή ποτέ “

“Η διοίκηση του Alpha μου στέρησε το δικαίωμα να συνεχίσω την επικοινωνία μαζί σας”, πρόσθεσε, αναφέροντας ότι αυτό σκοπεύει να το συνεχίσει μέσω YouTube.

Στο μεταξύ, συνέχισε να ευχαριστεί το κανάλι, ενώ αποκάλυψε: “Προσωπικά δεν θα τη σταματούσα την εκπομπή αυτή ποτέ αν ήταν στο δικό μου χέρι”.

“Αν έπρεπε να κλείσει ο κύκλος, έκλεισε με αυτό τον τρόπο. Όλα καλώς καμωμένα. Δεν έχω πικρία, δεν έχω παράπονο, απλά ήθελα να έχω την ευκαιρία και τον χρόνο να σας πω ένα αντίο μέσα από το ‘Πάμε Πακέτο'”, είπε η Βίκυ.

Τέλος, δήλωσε ότι αν η εκπομπή συνεχιζόταν ίσως να υπήρχε δυσκολία, καθώς μίκρυναν τα bugets και το κανάλι έχει πέσει σε τηλεθέαση.

“Το κανάλι δεν είναι πρώτο που ήταν, είναι τέταρτο αυτή τη στιγμή και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό”, δήλωσε η παρουσιάστρια.

“Ίσως αν παρέμενε η εκπομπή εκεί ίσως να μην ήταν στο επίπεδο που την είχα εγώ όλα αυτά τα χρόνια”, συμπλήρωσε.

“Ό,τι έρχεται στη ζωή μας γίνεται για την εξέλιξη”, κατέληξε.

Όλο το απόσπασμα από την ανάρτησή της:

https://streamable.com/2kuho