Βερόνικα Αργέντζη: «Ντρέπομαι για δουλειές που έχω κάνει»
Νέα

Βερόνικα Αργέντζη: «Ντρέπομαι για δουλειές που έχω κάνει»

Βερόνικα Αργέντζη: «Ντρέπομαι για δουλειές που έχω κάνει»

Η Βερόνικα Αργέντζη, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Τμήμα Ηθών», μίλησε απόψε για την επαγγελματική της πορεία στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

«Η δική μου η ψυχή ήθελε να έχει ομορφιά στη ζωή της»

Η Βερόνικα Αργέντζη απάντησε για την αποχή της από τη show biz, λέγοντας: «Το είχα απότομα, δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ, δεν ήταν εύκολο να βρω αυτή την απόσταση που θα με κάνει να νιώσω ασφάλεια για να δω τι έχω κάνει. Όταν μπαίνεις σε τόσο μικρή ηλικία σε μια κατάσταση με μεγάλη δημοσιότητα, δεν έχεις προλάβει να κάνεις άλλα πράγματα». Η ίδια αποσαφήνισε: «Η δική μου η ψυχή ήθελε να έχει ομορφιά στη ζωή της και να μπορώ να προσφέρω στον συνάνθρωπο». Έπειτα, πρόσθεσε: «Δεν ένιωσα πίεση, ένιωσα ότι δεν ήθελα να βρίσκομαι σε ένα τοπίο στο οποίο δεν έβρισκα τη θέση μου».

«Η κόρη μου θα ήθελε να είμαι στην τηλεόραση, στο θέατρο»

Για την εποχή που εθεωρείτο sex symbol, η Βερόνικα Αργέντζη σχολίασε: «Αυτόν τον τίτλο για να τον έχεις, πρέπει να τον διατηρείς, να τον τροφοδοτείς, να τον καλλιεργείς και με αυτόν να πορεύεσαι. Εγώ, λοιπόν, με αυτόν δεν πορεύτηκα, μέτρησα 26 χρόνια γάμου, ήμουν έξω από αυτό το κλίμα».

Όσον αφορά τη 15χρονη κόρη της, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν είχα την ευκαιρία μου να έχω τη μητέρα μου συνέχεια και ήθελα πάρα πολύ η κόρη μου να έχει τη μητέρα της συνέχεια και ας μου λέει ότι έκανα λάθος. Η κόρη μου θα ήθελε εσύ (σ.σ. Ελεονώρα Μελέτη) και δεν είμαι». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη φίλη της, τη Μαριάννα Τουμασάτου, λέγοντας: «Η κόρη μου θα ήθελε η μαμά της να λάμπει, να είναι στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο ή στο θέατρο. Ακόμα διαχειρίζεται το ζήτημα της απόστασης με το επάγγελμα».

«Όταν η τηλεόραση γίνεται super market, δεν είναι καλό»

Η Βερόνικα Αργέντζη είπε για την τηλεόραση: «Όταν η τηλεόραση γίνεται super market, δεν είναι καλό» και συμπλήρωσε με νόημα: «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω πράγματα που να με ευχαριστούν, να κοπιάζω γι’ αυτά, να μην είναι εύκολα. Έχω πει όχι σε πράγματα στην τηλεόραση πολλές φορές και έχω ντραπεί για πράγματα που έχω κάνει, επίσης, πολλές φορές».