Βάσια Τριφύλλη: «Η Ρούλα Κορομηλά ήρθε στο Mega και απαίτησε να φύγω»
Νέα

Βάσια Τριφύλλη: «Η Ρούλα Κορομηλά ήρθε στο Mega και απαίτησε να φύγω»

Βάσια Τριφύλλη: «Η Ρούλα Κορομηλά ήρθε στο Mega και απαίτησε να φύγω»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στο «Καλύτερα δεν γίνεται», προχωρώντας σε πολλές αποκαλύψεις.

Για τη Ρούλα Κορομηλά είπε: «Μου είπε ο Σάκης Γώγος πως το ‘Ραντεβού στα τυφλά’ δεν θα γίνει, κόβεται. Τον λόγο μού τον είπε ο Ιταλός παραγωγός της κυρίας εκείνης, που της έκανε εκείνο το show. Είχαμε θέμα μεταξύ μας» και όταν ο Κώστας Τσουρός τής ανέφερε ότι φωτογραφίζει τη Ρούλα Κορομηλά, τότε εκείνη πρόσθεσε: «Δεν είπα εγώ για τη Ρούλα. Εσύ το είπες. Ζωή να έχει. Τη ‘σκότωναν’ οι αριθμοί που έκανα εγώ. Μετά, μου είπαν πως ήρθε στο Mega και απαίτησε να φύγω εγώ».

Για τον ANT1 είπε: «Μου έστειλε αυτοκίνητο ο Κυριακού στις 11 και μπήκα μέσα με τις πιτζάμες και μου είπε ότι θα κάνω το πρωινό της Δευτέρας. Ήταν Σάββατο. Του λέω πως υπάρχει και η άλλη κοπέλα, η Ελένη Μενεγάκη. Αυτή την κοπέλα λυπόμουν. Τότε ζοριζόταν. Της είπα πως δεν θέλω να της πάρω τη θέση και μου είπε να την πάρω τη θέση, γιατί δεν αντέχει και είχε και τα σίριαλ».

Για το «Ραντεβού στα τυφλά» σχολίασε: «Δεν το είδα μετά ποτέ ξανά με τους άλλους παρουσιαστές γιατί με είχε πονέσει. Τον Σεφερλή τον πάω πάρα πολύ. Δεν είμαι της άποψης ότι δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο Παλλάς. Δεν μου αρέσουν τα χιτλερικά από άτομο που εκτιμώ και λατρεύω, για την Έλενα Ακρίτα μιλώ. Ήταν απερίφραστα καταδικαστική αυτή η άποψη. Είχα βαπτίσει τον γιο του Γιώργου Κυρίτση που έχει παντρευτεί και μια φορά τους είπα αν έχουν κανέναν ρόλο για εμένα στα σίριαλ που έκαναν και ποτέ δεν με βοήθησαν. Δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο».

Η παρουσιάστρια είπε πως έχει ερωτευτεί τρεις φορές κι εξιστόρησε ένα απίστευτο περιστατικό: «Κατέβαινα τη Μιχαλακοπούλου ανάποδα. Έψαχνα τον σύντροφό μου να τον βρω. Ήταν ο πιο άπιστος άνδρας, αλλά και εγώ τον απάτησα, για εμένα, όχι για να το μάθει».

«Ήμουν παντρεμένη με τον Γιάννη Τριφύλλη. Με περνούσε 24 χρόνια, είχα ένα θέμα με τον μπαμπά μου και τον έψαχνα συνεχώς. Ξέραμε ότι θα χωρίσουμε. Μας είχε παντρέψει ο Χατζιδάκις και ήμουν 17 ετών. Ο πατέρας μου δεν είχε έρθει στον γάμο» δήλωσε για τον γάμο της.

Για το φλερτ του Κώστα Χατζηχρήστου είπε: «Ήμουν ερωτευμένη με άλλον άνδρα. Ο Χατζηχρήστος μού είπε ότι δεν τον πειράζει και πως θα τον αγαπήσω μετά. Είχε τρομερή φιλοσοφία ο εραστής Χατζηχρήστος. Ήμασταν μαζί δυο χρόνια».

«Ήμουν εντελώς ηλίθια και δεν ήθελα να κάνω παιδί γιατί δεν ήμουν πλούσια. Στα 40 ο Θεός μου έστειλε έναν καρκίνο. Πήγα να κάνω εξωσωματική και δεν έγινε τελικά. Ήμουν μόνη μου, χωρίς σύντροφο» είπε για το γεγονός πως δεν έκανε παιδί ποτέ.

Δείτε το απόσπασμα