Τζούλια Νόβα: «Σκέφτομαι τον γάμο, δεν είμαι έτοιμη για παιδιά»
Νέα

Τζούλια Νόβα: «Σκέφτομαι τον γάμο, δεν είμαι έτοιμη για παιδιά»

Τζούλια Νόβα: «Σκέφτομαι τον γάμο, δεν είμαι έτοιμη για παιδιά»

Η Τζούλια Νόβα ομόρφαινε πέρσι τα απογεύματα του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον «Τροχό της Τύχης», ωστόσο φέτος αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και να ξεκουραστεί.

Η πανέμορφη ξανθιά από μικρή αγαπούσε να περιποιείται τον εαυτό της και πολλές φορές είχε γίνει ρεζίλι με την υπερβολή της, όπως δήλωσε στην εκπομπή Happy Day.

«Όταν ήμουν μικρή είχα τρέλα. Έβαζα κοντά σορτσάκια και ψηλά τα κούνια, βαφόμουν έντονα κι έβγαινα έξω το πρωί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σπάνια διαβάζω τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες μου. Κάποια στιγμή πριν από 3-4 χρόνια κάποιος μου είχε στείλει το προσόν του και ήταν σιχαμερό».

Η Τζούλια Νόβα δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους συντρόφους της: «Δεν ζηλεύω, αλλά αν καταλάβω ότι φλερτάρει τότε θα έρθουν βασανιστήρια. Από τις σχέσεις μου φεύγω επεισοδιακά για να μένω αξέχαστη».

Σχετικά με το αν σκέφτεται να πάρει ένα βήμα παρακάτω τη σχέση της: «Έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τον γάμο. Με αγχώνει βέβαια η εκκλησία. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη να κάνω παιδί, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι αρνητική».

Όσο για την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: «Με βοήθησε να ξεκουραστώ, να μου φύγει το άγχος και το στρες. Δεν έχει τύχει να βρεθούμε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, έχει πολλές δουλειές, έχω μιλήσει όμως με την κοπέλα του».