Τζένη Μπαλατσινού: Η περίοδος απόστασης με τον Βασίλη Κικίλια και το μυστικό
Νέα

Τζένη Μπαλατσινού: Η περίοδος απόστασης με τον Βασίλη Κικίλια και το μυστικό

Τζένη Μπαλατσινού: Η περίοδος απόστασης με τον Βασίλη Κικίλια και το μυστικό

Αν δεν είχε τραυματιστεί στο γόνατο, αυτή τη στιγμή, η Τζένη Μπαλατσινού, θα μπορούσε να ήταν μια επιτυχημένη τενίστρια.

Η ζωή ωστόσο τα έφερε αλλιώς, την έφερε πίσω στην Ελλάδα και της έδωσε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

Το τένις

Η Τζένη αποφάσισε στα 12 της να μετακομίσει στη Νότια Γαλλία και να κυνηγήσει το όνειρό της.

«Είχε γίνει ένα διεθνές τουρνουά στον όμιλο Αθηνών, είχε έρθει ένας τεράστιος αθλητής με τον προπονητή του, μίλησε με τον πατέρα μου και έτσι έγινε.

Έμεινα 4,5 χρόνια στη Νότια Γαλλία, πήρα πολλές εμπειρίες. Είχαμε μείνει για 6 μήνες στην Αφρική για προπονήσεις και νομίζω ότι εκείνη την περίοδο, που ήμουν μόνη μου, χωρίς να ξέρω τη γλώσσα, ήταν πολύ δύσκολο. Έβλεπα τους γονείς μου Χριστούγεννα και καλοκαίρι», δήλωσε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η… μετέωρη ζωή

Αν έπρεπε να αποφασίσει κάτι παρόμοιο για τα παιδιά της; «Νομίζω ότι δεν θα άφηνα τα παιδιά μου να φύγουν 12 χρονών. Βέβαια από την άλλη κέρδισα πολλά. Πρώτο ραντεβού βγήκα στα 18, στη ντίσκο πήγα στα 18, όλα με χρονοκαθυστέρηση».

Ένας τραυματισμός ήταν εκείνος που έφερε το τέλος στο όνειρο: «Σταμάτησα γιατί τραυματίστηκα στο γόνατο. Σε κάποιους αγώνες με… άφησε και επέστρεψα στην Ελλάδα. Τη θυμάμαι εκείνη την περίοδο, δεν είχα φίλους, δεν ήξερα τι θα κάνω στη ζωή μου και χώρισαν και οι γονείς μου. Ένιωθα μετέωρη. Δεν ήξερα από πού θα πιαστώ να βάλω ένα πρόγραμμα στη ζωή μου.Αποφάσισα να μείνω με τον πατέρα μου, γιατί αυτό θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω. Δεν έπαιξα τον ρόλο του διαιτητή. Δεν με έβαλαν ποτέ να διαλέξω, οι γονείς μου έχουν εξαιρετική σχέση».

Το μόντελινγκ και τα παιδιά

Από καθηγήτρια τένις σε φωτογραφίσεις και διαφημιστικά…

«Έκανα μαθήματα τένις σε παιδάκια για να ξεκινήσω από κάπου. Τότε η κ. Κουντουρά άνοιγε πρακτορείο μοντέλων, με είδε, πήγα, την πρώτη βδομάδα άρχισα να δουλεύω και μετά από δυο εβδομάδες ήταν τα καλλιστεία, στα οποία δεν ήθελα να πάω γιατί ντρεπόμουν», τόνισε η Τζένη Μπαλατσινού και πρόσθεσε:

«Έτρεμε το στόμα μου όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι η Σταρ Ελλάς. Αποφάσισα να σταματήσω γιατί είχα ολοκληρώσει τον κύκλο, ό,τι ήταν να κάνω το έκανα. Είχα μείνει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα».

Η μητρότητα και η νέα ζωή

Η Τζένη έγινε πολύ μικρή μητέρα, ασχέτως αν ο Μάξιμος ήρθε πολύ αργότερα στη ζωή της.

«Με το που ήρθε η μητρότητα, ήθελα να φύγω από τα φώτα. Την Αμαλία την έκανα 25 ετών και την Αλεξάνδρα ενάμιση χρόνο μετά. Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Δέκα χρόνια διαφορά με την Αμαλία έχει ο Μάξιμος. Ήθελα να κάνω τρίτο παιδί, αλλά δεν έτυχε όταν το επιδίωκα. Τελικά ήρθε από μόνο του».

Όταν ο χωρισμός ήρθε, χρειάστηκε αρκετός χρόνο για να επιστρέψουν οι ισορροπίες:«Δεν είναι εύκολο, αλλά όχι και δύσκολο. Δεν σταμάτησε η ζωή μας. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν καθαρά για να βρω τις ισορροπίες και τις δικές μου και με τα παιδιά μου.

Έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία. Πήρα τη βοήθεια μίας ψυχολόγου και διάβασα πολύ. Όλα μου τα βιβλία είναι υπογραμμισμένα και δεν τα δανείζω ποτέ. Ήταν μια έντονη και δύσκολη περίοδος για αρκετά χρόνια».

Ο Βασίλης Κικίλιας και η απόσταση

Η τεράστια δημοσιότητα που πήρε η σχέση της Τζένης με τον Βασίλη ήταν ο λόγος που έφερε την «κρίση» στο ζευγάρι.

«Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής μου. Ήρθε ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια μεγάλη οικειότητα και γλύκα», είπε και αναφέρθηκε στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν:

«Έτσι κι αλλιώς θα μαθευόταν. Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Είχα ενημερώσει τα παιδιά μου και αυτούς που έπρεπε και προχωρήσαμε. Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, αλλά μετά τρόμαξα. Γυρνώντας στο σπίτι μου είχα τρία παιδιά, το να διαβάζεις κάθε βδομάδα πράγματα, δεν ήταν… Έχω ένα παιδί στο σχολείο που ερχόταν και με ρώταγε. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει, εγώ δεν έχω κρυφτεί αλλά δεν έχω εκμεταλλευτεί και ποτέ τη δημοσιότητα».

Σχετικά με τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει μία περίοδο:«Πήραμε χρόνο και απόσταση για να δούμε αν αξίζει όλο αυτό. Υπήρξε απόσταση για 4 μήνες. Είχε πλάκα τότε, είναι ωραίο να κρύβεσαι, μόνο το ζευγάρι που θα μας παντρέψει το ήξερε. Ο γάμος ήρθε αβίαστα χωρίς κανένα πρόγραμμα. Όταν έρχεται ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή σου, εκτιμάς πολύ περισσότερο τα μικρά αυθεντικά πράγματα, τα οποία θεωρούσες αυτονόητα και δεν είναι».

Ενώ για το ενδεχόμενο ενός παιδιού απάντησε: «Ό,τι φέρει ο Θεός και το σύμπαν. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».