Τρύφωνας Σαμαράς: Γιατί είναι πικραμένος με την Αφροδίτη Γραμμέλη;
Νέα

Τρύφωνας Σαμαράς: Γιατί είναι πικραμένος με την Αφροδίτη Γραμμέλη;

Τρύφωνας Σαμαράς: Γιατί είναι πικραμένος με την Αφροδίτη Γραμμέλη;

Στεναχωρημένος και πικραμένος από τον τρόπο που σχολίασε η δημοσιογράφος το video clip στο οποίο συμμετέχει, εμφανίστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο κομμωτής, ο οποίος συμμετέχει στο νέο video clip της Σάσας Μπάστα, “Ο γιος του Σουλτάνου” παρεξηγήθηκε με την κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη, η οποία χαρακτήρισε trash το όλο σκηνικό.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε, παρομοιάζοντάς την με τον Δημήτρη Παπανώτα για να καταλήξει στο χαρακτηρισμό «πικρόχολη».

«Νομίζω ότι δεν είχαν δει ολοκληρωμένο το video clip. Όχι ότι είναι και το Μπεν Χουρ ή ότι είναι κάτι, αλλά είναι ένα απλό video clip που στηρίχθηκε πάνω σε ένα τραγούδι που θέλαμε να έχει και λίγο πλάκα “Ο γιος του σουλτάνου”. Από μόνος του δηλαδή ο τίτλος έχει χιούμορ», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Πολλές φορές είναι πολύ πικρό να ακούς ανθρώπους να λένε λέξεις, όπως είπε η κ. Αφροδίτη Γραμμέλη, που την αγαπάω κι εγώ και τη σέβομαι, αλλά νομίζω ότι πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Δεν θέλω να μιλήσω άσχημα για εκείνη, σέβομαι τη δουλειά της αλλά με πείραξε αυτό που είπε. Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου σε αυτήν την ομάδα. Αν θέλει να μας το παίξει η κ. Γραμμέλη, Παπανώτας με μαλλιά, τότε τη θεωρώ πολύ πικρόχολη.

Κι εμένα αν με βάλουν να κρίνω έχω να πω πάρα πολλά για τη γούνα πολλών, αλλά γενικά δεν μου αρέσει ούτε να κρίνω, ούτε να κάθομαι σε ένα πάνελ και να βρίζω» , πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς ανήκει στο team της ομάδας του “Πρωινού” όπου συμμετέχει η Αφροδίτη Γραμμέλη

https://streamable.com/6zqmu