Τριαντάφυλλος: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Φαίης Σκορδά;
Νέα

Τριαντάφυλλος: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Φαίης Σκορδά;

Τριαντάφυλλος: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Φαίης Σκορδά;

Ο Τριαντάφυλλος ανέβασε ένα story στο Instagram σχολιάζοντας την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου και η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να πάρει θέση υπέρ της τραγουδίστριας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει ποτέ να ακούσει ξανά το όνομά του.

«Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη στο «Πρωινό» και ο Τριαντάφυλλος απάντησε, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day:

«Θες να έχει μια δόση ειρωνείας το story μου, ή μια δόση χιουμοριστική; Ok. Την κατέβασα γιατί ήξερα ότι θα αρχίσουν να λένε. Δεν είναι κακό η Νατάσα να περιποιείται τον εαυτό της. Από τη στιγμή που κάνεις κάτι, κάποιος θα σχολιάσει, δεν είναι κακό. Με τη Νατάσα είμαστε φιλαράκια, δεν υπάρχει κακία. Κάνουμε χιούμορ και το δέχομαι κι εγώ κι εκείνη».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν παρουσιάσει τη συνέντευξη με τον Τριαντάφυλλο ξεκαθάρισε: «Δημιουργήθηκε μια κόντρα ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Τριαντάφυλλο, όταν η Φαίη αποφάσισε να μιλήσει εναντίον του κι εκείνος αντίστοιχα είπα ότι θα πάει στα δικαστήρια. Ο τραγουδιστής θέλησε να τοποθετηθεί και συνέχισε να απειλεί ότι θα στείλει την παρουσιάστρια στα δικαστήρια, ωστόσο εμείς επιλέξαμε να μην προβάλουμε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος στο κομμάτι της τηλεοπτικής ανθρωποφαγίας».

Ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε με δύο αναρτήσεις του, μία χθες και μία σήμερα το πρωί να απαντήσει στη Φαίη Σκορδά.

«Παιδιά είμαι άνανδρος αγενής απρεπής είμαι ο χειρότερος εγκληματίας γιατί ανέβασα ένα story και έγραψα αψεγάδιαστη όμορφη θεαν, σε λίγο θα έρθει η αντιτρομοκρατική και δυστυχώς πάω μέσα έγινα ο χειρότερος εγκληματίας για ένα story !!! Κυρία Σκορδά η καλοσύνη σου δεν έχει όρια ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες και σε όλους σας σας αγαπαωωωωωωωωωωωω ευχαριστώ για όλα παιδιά», έγραψε σήμερα το πρωί.

https://www.instagram.com/p/BzKacO6AZIr/?utm_source=ig_web_copy_link

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορυ να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον!!! Απλά κρίμα για τα ψέμματά τους !!!», ανέφερε χθες, μιλώντας μέσα από ένα βίντεο στους followers του.

https://www.instagram.com/p/BzIaRKAgpm4/?utm_source=ig_web_copy_link