“Το Τατουάζ”: Τέλος για το επιτυχημένο σίριαλ
Νέα

“Το Τατουάζ”: Τέλος για το επιτυχημένο σίριαλ

“Το Τατουάζ”: Τέλος για το επιτυχημένο σίριαλ

Πρόκειται για μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς απολαμβάνει από τις πιο υψηλές τηλεθεάσεις του κοινού. Το Τατουάζ σαρώνει τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο δε θα συνεχίσει να το κάνει και τη νέα σεζόν.

Οι δημιουργοί του σίριαλ μετά από συνάντηση που είχαν το πρωί του Σαββάτου ,αποφάσισαν ότι το Τατουάζ θα τελειώσει στον δεύτερο κύκλο.

Ο λόγος που πέφτουν τίτλοι τέλους

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου αποφάσισαν ότι η σειρά δεν πρέπει να συνεχιστεί, ώστε να μην κουράσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε, πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δε θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί»  αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή την οποία συνυπογράφουν και οι τρεις και έχει αποσταλεί στους ηθοποιούς της σειράς.

Τι φήμες ακούγονται;

Το συμβόλαιο συνεργασίας των δημιουργών με τον Alpha ολοκληρώνεται και αυτό, το καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής περιόδου, ωστόσο είναι σίγουρο ότι δε θα μείνουν χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Φήμες λένε ότι ήδη ο ΣΚΑΪ έχει προσεγγίσει το επιτυχημένο «τρίο» του Τατουάζ, χωρίς ωστόσο ακόμα να επιβεβαιώνεται κάποια τέτοια κίνηση.