Το Star μπαίνει στη μυθοπλασία
Νέα

Το Star μπαίνει στη μυθοπλασία

Το Star μπαίνει στη μυθοπλασία

Μια νέα είσοδο στη μυθοπλασία σε επίπεδο εθνικών καναλιών φαίνεται ότι θα δούμε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

To Star, βλέποντας την επιτυχία των καναλιών στη μυθοπλασία, αποφάσισε να μπει δυνατά σε αυτήν.

Από τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο θα εντάξει στο πρόγραμμά του την σειρά “Έτερος εγώ-Χαμένες ψυχές” που τώρα ξεκινά τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

Το κανάλι αγόρασε τα δικαιώματα από την Cosmote ΤV και θα προβάλει πρώτα την ομότιτλη ταινία και κατόπιν τους κύκλους των επεισοδίων.

Η ταινία είναι καθαρά αστυνομική με ψυχολογικές διαστάσεις που έγινε σειρά με εξαιρετικές ερμηνείες.

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά καταπιάνεται με την εξιχνίαση έξι φόνων που βασίζονται στους άθλους του Θησέα.

Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε 6 δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer.

Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

Τον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη παίζει ο Άκης Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.