Το πρώτο ραντεβού του Ηλία και της Καίτης στη «Μουρμούρα» και η σύλληψη του σίριαλ κίλερ στο «Τατουάζ»
Νέα

Το πρώτο ραντεβού του Ηλία και της Καίτης στη «Μουρμούρα» και η σύλληψη του σίριαλ κίλερ στο «Τατουάζ»

Το πρώτο ραντεβού του Ηλία και της Καίτης στη «Μουρμούρα» και η σύλληψη του σίριαλ κίλερ στο «Τατουάζ»

Πιο “φτωχή” σε μυθοπλασία η Πέμπτη συνεχίζει με λιγότερες ελληνικές σειρές στον ANT1, αλλά με τις ίδιες στον Alpha.

Τι απόφαση θα πάρει η Μάρθα για τη ζωή της κόρης της στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Ποιοι είναι πίσω από την επίθεση με πέτρες στο μαγαζί του Θοδωρή στο «Έλα στη θέση μου»; Τι θα βρει ο Ζερβός στο αμάξι του Στάθη στην «Επιστροφή»; Σε ποιον ανήκει το δώρο της Σοφίας στη «Μουρμούρα»; Τι θα συμβεί μεταξύ Κασσάνδρας και Τόνυ στο «Τατουάζ»;

Ας δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στις ελληνικές σειρές της Πέμπτης.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να σταματήσει το γάμο της Σοφίας, αλλά η Κάτια καλεί την αστυνομία και τον καταγγέλλει. Ο Φώτης ζητάει από τον σύνδεσμο των παράνομων υιοθεσιών να του πει ό,τι ξέρει για την Κάτια.

Η Μαρίνα πηγαίνει στην Κόρινθο να βρει τη γυναίκα που υιοθέτησε την Ελπίδα, όμως εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Η Κάτια σε μια «ανοιχτή» σύγκρουση με την Μαρίνα, της ομολογεί ποιος είναι ο πραγματικός της σκοπός για την Ελπίδα.

Στο μεταξύ, η Μάρθα καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση σχετικά με τη ζωή της κόρης της.

Έλα στη θέση μου

Η Μίκα φυγαδεύει το παιδί στο Σαρακήνικο και ο Βλάσης προσπαθεί να κρύψει από την Φαίη την απουσία της μικρής. Η Ρενάτα συγκρούεται με την Αιμιλία, καθώς μαθαίνει ότι ο Αντρέας γίνεται αντιπρόεδρος της Sofo.

Η Σύλβια αναλαμβάνει την διαπραγμάτευση με τον Φώτη και τον Ζαχαρία, ο οποίος πάνω στον πανικό του, λέει ένα μεγάλο ψέμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της έπαυλης.

Κι ενώ η Βασιλίνα πείθεται να κάνει πίσω σχετικά με την πώληση μετοχών στον Άραβα, ο Αχιλλέας ψάχνει εναγωνίως την ταυτότητα του «σωτήρα» του και κάποιος επιτίθεται με πέτρες στο μαγαζί του Θοδωρή.

Είναι πίσω από αυτό οι συνεργοί του καταζητούμενου Μέολα;

Η επιστροφή

Μια ξαφνική επίσκεψη του Ορέστη στο σπίτι του, θα βάλει ξανά σε κίνδυνο τον Παύλο! Ο Ζερβός ψάχνει το Στάθη και η αγωνία του θα τον οδηγήσει στο σπίτι του Πέτρου. Οι δύο άντρες μοιράζονται την ίδια ανησυχία, καθώς ο Στάθης παραμένει άφαντος.

Ο Λευτέρης πληροφορείται απ’ την Άννα, για τα έγγραφα που ανακάλυψε ο Χρήστος στο γραφείο του! Θα προστατέψει προσωρινά τα συμφέροντα του Ορέστη ή ήρθε η ώρα να βρεθεί απέναντι στον Κορωναίο;

Παράλληλα ο Νικήτας που έχει μάθει για την εικονική μεταβίβαση των μετοχών του Ορέστη στον Λευτέρη, κάνει μια ιδιόμορφη πρόταση στην Έλενα για να καθυστερήσουν την επιστροφή του Ορέστη στην Ντέλκουμ.

Ο Ζερβός κάνει μια μακάβρια ανακάλυψη στο αυτοκίνητο του Στάθη.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Ο Ηλίας αποφασίζει, επιτέλους, να ζητήσει από την Καίτη να βγουν ραντεβού, και μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Άγγελος και η Βέλη προσπαθούν να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά μια ανώνυμη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου τους χαλάει τα σχέδια.

Του Αγίου Βαλεντίνου και ο Μπάμπης με την Ξένια ζουν έναν εφιάλτη. Το δώρο που πήρε η Σοφία στον Γιωργάκη είναι πολύ κίνκι. Η Σοφία, όμως, αρνείται ότι είναι δικό της. Τελικά σε ποιον ανήκει το δώρο αυτό;

Η Βούλα φέτος παρουσιάζει αλλαγμένη ιδεολογία και συμπεριφορά σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας τον Μηνά να απορεί.

Το Τατουάζ

Οι τίτλοι τέλους για τον σίριαλ κίλερ πέφτουν λίγο πριν ξεψυχήσει ένα ακόμα θύμα στα χέρια του. Η σύλληψη του είναι πλέον γεγονός. Η είδηση σοκάρει την οικογένεια Μελά και βυθίζει την Μάρθα σε κατατονία. Όλοι έχουν κάτι να θυμούνται από τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν φίλος και συγγενής τους.

Έκπληκτη είναι και η Τατιάνα, που ενώ είχε τόσα στοιχεία, δεν κατάφερε να λύσει το μυστήριο έγκαιρα. Η Όλγα και ο Στέφανος αγνοούν τα νέα κι απολαμβάνουν την πρώτη νύχτα τους στα Μετέωρα. Η Μίνα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην οικογένεια Μελά, αλλά τα λόγια είναι φτωχά.

Ο Τόνυ βρίσκει στο πρόσωπο του Πέτρου έναν εξομολογητή για να φιλοσοφεί μαζί του τις μοναχικές ώρες. Ο Θεοχάρης και η Βέρα δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον Παύλο και στη Μάρθα. Την ίδια ώρα, το Συμβούλιο τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια της Μαργκώ…

Η Τατιάνα αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανάκρισης και σύντομα καταλαβαίνει πως τα ψυχιατρικά προβλήματα του Ορφέα είναι μεγάλα. Η Μαργκώ αναγκάζεται να δεχτεί την ήττα της, αλλά δεν παραδέχεται την αλήθεια στον Τόνυ και τη Νικόλ.

Η Χριστίνα ξεπερνά γρήγορα το πρώτο σοκ, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις και να τις γυρίσει υπέρ της. Η Άννα κλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας ήταν αυτός που προσπάθησε τρεις φορές να τη σκοτώσει.

Η Όλγα συνεχίζει να πίνει, θεωρώντας πως λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει αλλά ο Στέφανος έχει εντελώς αντίθετη άποψη. Θα συγκρουστούν άσχημα! Η Αμαλία μετακομίζει στο σπίτι του Σέκερη, αλλά κάποια ανησυχητικά σημάδια θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο δικηγόρος που θα διαλέξει ο Ορφέας για να τον υπερασπιστεί, θα σοκάρει τους πάντες. Η Κασσάνδρα συναντά τον Τόνυ και τα πνεύματα δεν θα αργήσουν να οξυνθούν.