Το παρασκήνιο με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη
Νέα

Το παρασκήνιο με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το παρασκήνιο με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

To live της Κυριακής στο Nomads του ANT1 είχε μια έκπληξη τόσο για τους παίκτες, το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τον ίδιο τον Σάββα Πούμπουρα που έμεινε αποσβολωμένος! Η έκπληξη προήλθε από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η πιο συζητημένη γυναίκα στο παιχνίδι επιβίωσης, ανακοίνωσε συγκινημένη την απόφασή της να αποχωρήσει μην αντέχοντας άλλο να μένει μακριά από τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη και να μην έχει νέα του.

Αλεξανδράκη: “Δεν ήμουν καλά”

«Ήθελα να δείχνω ότι ήμουν καλά, αλλά δεν ήμουν καλά» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα στον Σάββα. «Προσπάθησα, πάλεψα για να μείνω, δεν τα παράτησα… Θέλω να επιστρέψω σε αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι εκεί θα είμαι καλά».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στο σκηνικό του τραυματισμού του Κώστα Αναγνωστόπουλου. «Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πολύ… να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί».

Η παραγωγή γνώριζε

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι η Παραγωγή του παιχνιδιού γνώριζε για την οριστική, αυτή τη φορά, απόφαση της Δήμητρας δύο μέρες πριν από το live, αλλά είχε φροντίσει να μην ενημερώσει τον παρουσιαστή ώστε να φανεί η -ειλικρινής- έκπληξή του στον αέρα!

Από το παιχνίδι αποχώρησε επίσης, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, αφού το κοινό επέλεξε να παραμείνει σε αυτό ο Κύπριος Ντιμάρ.